Max 3k mouse önerisi

Az biraz sakin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
777
kablosuz olmasını istiyorum suan rog gladius 2 kullanıyorum aklımda scyrox v6 ve attack shark r6 var sizce hangisi?

Aynı tutuşa sahip bir mouse arıyorsan atk z1 pro max öneririm

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablosuz olmasını istiyorum suan rog gladius 2 kullanıyorum aklımda scyrox v6 ve attack shark r6 var sizce hangisi?
Attack Sharkı ark kullanıyor. Ty de 900 tl falandı. Diğer mouse 2 katı. Çok hafif mouse vs. ama scrolu bir tık dandik geldi bana. Scyrox alırdım ben yerinde olsam.

Aynı tutuşa sahip bir mouse arıyorsan atk z1 pro max öneririm
ben de ona baktım ama kronik sorunları var falan demişler doğru mudur

Attack Sharkı ark kullanıyor. Ty de 900 tl falandı. Diğer mouse 2 katı. Çok hafif mouse vs. ama scrolu bir tık dandik geldi bana. Scyrox alırdım ben yerinde olsam.
arkadaşınız r6 mı kullanıyodu ve teşekkür ederim

R6 kullanıyordu. Kronik konusuna gelecek olursak Şu an kullandığım mouse Razer Deathadder 2022 de sıfır aldım. Ark beyaz aldı 2. el hem scrolu gitti hem hassasiyeti sorunluydu mouseun. Ben çokta bi sıkıntısını görmedim. Kronik işi biraz şans işi.

Z1 serisinde sorun görmedim genelde x1 f1 serisinde var

Scyrox önerimdir. Güncel olarak kullanıyorum aklında soru varsa sorabilirsin.

ilgini cekiyor ise waizowl ogm cloud ve 4k dongle satiyorum ilanlarimda mevcut pazarlik yapabiliriz ekstra olarak vxe mad r onerebilirim bende suanda kullaniyorum f/p oldugunu dusunuyorum.

ilgini cekiyor ise waizowl ogm cloud ve 4k dongle satiyorum ilanlarimda mevcut pazarlik yapabiliriz ekstra olarak vxe mad r onerebilirim bende suanda kullaniyorum f/p oldugunu dusunuyorum.
hocam kampanyalarla çok ucuza geliyor diye aradan çıkarayım dedim mouseyi teşekkür ederim teklifiniz için

Geri