JumboG4rid3s
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,245
- Bütçe
- 400
400 tl bütçem var adsl internete sahibim modem önerilerinizi bekliyorum
Kablosuz bağlantı önemliyse TP-Link Archer VR300, değilse Keenetic Omni DSL
Hocam benim altyapım türknet 1000/1000 destekliyor. Onun için önerebileceğiniz bir modem var mı ?Kablosuz bağlantı önemliyse TP-Link Archer VR300, değilse Keenetic Omni DSL
ikiside kullanılacak ikiside önemli
turknet kendi vermiyor mu gigafiberde?Hocam benim altyapım türknet 1000/1000 destekliyor.
Veriyor da ben ayriyeten bir modem istiyorumturknet kendi vermiyor mu gigafiberde?
VR300 alabilirsiniz.ikiside kullanılacak ikiside önemli
Hocam bu makalemin sonunda her bütçeye güzel modem önerileri var.Hocam benim altyapım türknet 1000/1000 destekliyor. Onun için önerebileceğiniz bir modem var mı ?
forum.donanimarsivi.com
O zaman router alman daha iyi olur keenetic giga olabilirVeriyor da ben ayriyeten bir modem istiyorum
Sağolun hocam, ayrıca bugün şakasına da olsa size cahil dediğim için özür dilerimVR300 alabilirsiniz.
Hocam bu makalemin sonunda her bütçeye güzel modem önerileri var.
Buradan bakabilirsiniz. Sondaki iki cihaz önerimdir.
Rehber - VALORANT'ta Yüksek RTT Değerlerinizin Nedeni! / Hops - Peering
Daha önce yaptığım rehber pek içime sinmedi, ben de daha iyisini yaparım diyerek yeni bir rehber oluşturdum. Herkese selam! Türkiye'nin internet koşullarında halen İstanbul'da bulunan sunuculara yüksek ms değerleri ile bağlanan kişiler var. Ben de sizlere VALORANT, LoL gibi oyunlarda Ping...forum.donanimarsivi.com
Bir şey sormak istiyorum ist nin neresinde oturuyorsunuzHocam benim altyapım türknet 1000/1000 destekliyor