max 400tl mouse önerisi

frknkrksz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197
bunları buldum başka öneriniz ne ve ya bunlardan hangisi gitti gidiyordan alacağım oradan başka şeylerde alacağım ondan dolayı
maalsf 400 tlyi geçemem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunları buldum başka öneriniz ne ve ya bunlardan hangisi gitti gidiyordan alacağım oradan başka şeylerde alacağım ondan dolayı
maalsf 400 tlyi geçemem
not kablosuz olursa çok iyi olur

Razer Basilisk X HyperSpeed şu an indirimde 300TL, direk bunu al kaçırma

maalsf 400 tlyi geçemem

not kablosuz olursa çok iyi olur
birde monster pusat v9 wirelles nasıldır aynı satıcıdıan gelsin bilgisayar da alacağım da

Razer Basilisk X HyperSpeed şu an indirimde 300TL, direk bunu al kaçırma
maalesef gitti gidiyordan alacağım peki fiyatına değer mi

birde monster pusat v9 wirelles nasıldır aynı satıcıdıan gelsin bilgisayar da alacağım da

gitti gidiyordaki fiyatıda iyi. Sensörü gayet güzel. 5G sensör var....

Neden gittigidiyor? Bu kadar ucuza sinerjide varken, neden daha "kazık" yerden alıyorsun?

Neden gittigidiyor? Bu kadar ucuza sinerjide varken, neden daha "kazık" yerden alıyorsun?
kazık değil açıkladım yukarıda ve ailem sinerji tarzı yerlere pek güvenemiyor hem sana kazık ve ya değil mi diye sormadık hangisi fiyatı değer mi diye sorduk evet ve ya hayır diyeceksin bu kadar uzatmana gerek yok

Gittigidiyordan almak saçmalık. Direk Sinerjiden al.
maalesef ailem izin vermez galiba daha ucuzsa ve 50 tl lik indirim hala geçerli ise hepsi buradadan da alabilirim nerdeyse aynıya geliyor sinerji de kargoda var

• Hahaha
Reaksiyonlar: -Yec
kazık değil açıkladım yukarıda ve ailem sinerji tarzı yerlere pek güvenemiyor hem sana kazık ve ya değil mi diye sormadık hangisi fiyatı değer mi diye sorduk evet ve ya hayır diyeceksin bu kadar uzatmana gerek yok

maalesef ailem izin vermez galiba daha ucuzsa ve 50 TL lik indirim hala geçerli ise hepsi buradadan da alabilirim nerdeyse aynıya geliyor sinerji de kargoda var
Tamam "100 TL daha pahalı fiyata" GittiGidiyor'dan Razer marka Mouse'u tercih edebilirsin o zaman.

Tamam "100 TL daha pahalı fiyata" GittiGidiyor'dan Razer marka Mouse'u tercih edebilirsin o zaman.
dinlemiyor musun diyorum ki sinerjide kargoyla 313 e geliyor hepsiburada da 50 tl indirim ile318 e geliyor onu anlatıyorum hala laf ediyorsun

• Hahaha
Reaksiyonlar: -Yec
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,227
Üyeler
194,236
Son üye
magic87
Geri