Neler Yeni

Max 5 bin bütçe ile kablosuz kulaklık önerisi

Egmn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Egemen
İyi forumlar arkadaşlar tekrardan PC ye geçiş yaptığım için şuan idarelik airpods 2 pro kullanıyorum. Kulak üstü kablosuz bir kulaklık ihtiyacım var önceden g733 kullanıyordum çok hafifti hoşuma gidiyordu şimdi cloud 3 wireless bakıyorum ama bu bütçeye şunu al çok daha iyi dediğiniz modeller var mıdır desteklerinizi bekliyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,556
İsim
Emir
Logitech kısmında ki g serisi kulaklıklar bana oyuncak gibi geliyor.Razer serisine bulaşma.Fiyatları ucuz olsa bir şekilde alınabilirdi fakat hem malzeme/ses kalitesi geride.2.el takıntın yoksa temiz garantili hs80 max bakabilirsin.Eğer 0 istiyorsan cloud 3 wireless bütçeye en uygunu olabilir

Son düzenleme:

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Kerem
Cloud 3 wireless bütçeye en uygun olabilir.Logitech kısmında ki g serisi kulaklıklar bana oyuncak gibi geliyor.Razer serisine bulaşma.Fiyatları ucuz olsa bir şekilde alınabilirdi fakat hem malzeme/ses kalitesi geride.2.el takıntın yoksa temiz garantili hs80 max bakabilirsin.Eğer 0 istiyorsan cloud 3 wireless bütçeye en uygunu olabilir
+1

Egmn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Egemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Logitech kısmında ki g serisi kulaklıklar bana oyuncak gibi geliyor.Razer serisine bulaşma.Fiyatları ucuz olsa bir şekilde alınabilirdi fakat hem malzeme/ses kalitesi geride.2.el takıntın yoksa temiz garantili hs80 max bakabilirsin.Eğer 0 istiyorsan cloud 3 wireless bütçeye en uygunu olabilir
G pro lar hala uygun olsa onları düşünüyordum ama fiyatlar uçmuş o zaman c3w alıcaz gibi duruyor

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
bence iem kulaklık al onlar kablolu ama kabosuzları var eğer illaki kablosuz kulaküstü istiyorsan fantech harmony proyu öneririm

MoonWalk

80+ Silver
Cloud 3 Wireless'a HS80 alternatif. Beklentilere göre sonuç değişir.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
barracuda serisi kronik sorunlu dikkat et benimki kırılarak çöp oldu resmen arkadaşımda da aynı durum var dönen kısımları içe doğru kıvırma sürekli açık durumda kalsın
İlk kez duydum bunu ve şaşırdım şuan gayet sağlam görünüyor halbu ki, ve aldığımdan beri masaya bırakırken pad kısımlarına toz düşmesin diye içe doğra çevirip öyle koyardım ama madem öyle bir sıkıntı var dikkat edeyim o zaman. Ve ek olarak nasıl kırıldı acaba senin kulaklık?

quartle

80+ Gold
İlk kez duydum bunu ve şaşırdım şuan gayet sağlam görünüyor halbu ki, ve aldığımdan beri masaya bırakırken pad kısımlarına toz düşmesin diye içe doğra çevirip öyle koyardım ama madem öyle bir sıkıntı var dikkat edeyim o zaman. Ve ek olarak nasıl kırıldı acaba senin kulaklık?
hocam tam o dönen kısımlardan bir süre sonra çat çat kırılıyor araştırırsan biraz reditte falan baya şikayetçi kişi var

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
hocam tam o dönen kısımlardan bir süre sonra çat çat kırılıyor araştırırsan biraz reditte falan baya şikayetçi kişi var
Anladım hocam teşekkür ederim uyarı için.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Top Bottom