Max 50 MBPS için Operator Önerisi

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,102
Arkadaşlar Şuan Hali Hazırda TürkNet Kullanıyorum. Ancak 140 TL olması nedeniyle Değiştireceğim. Hangi Operatörü Önerirsiniz ?

vodafone net öneririm

Arkadaşlar Şuan Hali Hazırda TürkNet Kullanıyorum. Ancak 140 TL olması nedeniyle Değiştireceğim. Hangi Operatörü Önerirsiniz ?
vodafone kullanıyorum fiyatı uygun bende 50 den 100 e geçtim internetten yana sorunu yok fakat destek ve servis konusunda çok yetersizler gece internet gidiyor arıyoruz neden gitti diye utanmasalar bizde bilmiyoruz diyecekler :D

vodafone kullanıyorum fiyatı uygun bende 50 den 100 e geçtim internetten yana sorunu yok fakat destek ve servis konusunda çok yetersizler gece internet gidiyor arıyoruz neden gitti diye utanmasalar bizde bilmiyoruz diyecekler :D
Vodafone Kullanmam hocam , Türkiyedeki En Kötü Sağlayıcı , Millenicom Veya NetSpeed Düşünüyorum

TurkNet kullanın hocam
60Mbps kullanıyorum memnunum

Vodafone Kullanmam hocam , Türkiyedeki En Kötü Sağlayıcı , Millenicom Veya NetSpeed Düşünüyorum
Sizin tercihiniz ben gigabit bekliyorum o gelene kadar vodafone de kalacağım şuan 100mbps için en uygun fiyat onlarda ama dediğim gibi teknik destek yetersiz

Vodafone alma da ne alıyorsan al 3 ay dayanabildim kendisine saat 6 dan sonra internet 3 ü geçmiyor.
Mileni tavsiye ederim

Hayır, değil. Sadece internet paketlerinden bahsediyorsunuz muhtemelen. Onlar kasıtlı olarak kazık sanırsam. Teledünya hizmetine mecbur bıraktırmak için yapılmış olmalı.
55 MBPS İçin Link Atar Mısınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone alma da ne alıyorsan al 3 ay dayanabildim kendisine saat 6 dan sonra internet 3 ü geçmiyor.
Mileni tavsiye ederim
Hocam Milleni Düşünüyorum da , VDSL Paketler gözükmüyor , Fiber Paket Mi Almalıyım ?

Comnet öneririm.

Geri