Max 5000TL M2 SSD Önerisi

PNSHER

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442

İkisi arasında kaldım aradaki farkı vereye değer mi? 5000TLyi geçmeyen kaliteli 2TB öneriniz varsa o da olur. Ömürlük bir ssd almak istiyorum.

Bence 5000 gibi bir bütçe harcayacaksan kioxianın 2tbsini al geç
Drami onunda var gayet iyi model okuma yazma degerleri arasinda fark yok gibi zaten

crucial p3 plus 2tb , exceria pro 2tb , xpgnin ssdlerinden 2tb modeller alınabilir 5k bütçede 1tb az geldi bana

crucial p3 plus 2tb , exceria pro 2tb , xpgnin ssdlerinden 2tb modeller alınabilir 5k bütçede 1tb az geldi bana
P3 plus modeline kalitesiz diyorlar. Ömrü çabuk düşüyormuş. 2TB şart değil aslında laptopumda zaten 1TB var. İndirimde uyguna gelirse 2tb alacağım. Başka öneriniz var mı?

Samsung en temizi sorun yaşatmaz kolay kolay, hız düşüşleri olmaz, sağlığı kolay kolay düşmez.
ama istersen KC3000 de fena değil

Samsung en temizi sorun yaşatmaz kolay kolay, hız düşüşleri olmaz, sağlığı kolay kolay düşmez.
ama istersen KC3000 de fena değil
Samsungla fiyatları yakın diye onu eledim. Exceria pro ile samsung arasında çok fark olur mı peki?

İkisi arasında kaldım aradaki farkı vereye değer mi? 5000TLyi geçmeyen kaliteli 2TB öneriniz varsa o da olur. Ömürlük bir ssd almak istiyorum.
kioxia bu modeli kullanıyorum bir sorun yaşamadım

P3 plus modeline kalitesiz diyorlar. Ömrü çabuk düşüyormuş. 2TB şart değil aslında laptopumda zaten 1TB var. İndirimde uyguna gelirse 2tb alacağım. Başka öneriniz var mı?
f/p dir ama maalesef sağlığı genel kullanımdan bakarsak pek fazla gitmiyor 1tb istiyorsanız bu fiyata kc3000'den başka f/p bir ssd bulabileceğinizi zannetmiyorum 990 pro da çok iyi ssd dir ona da bir şans verin derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,871
Üyeler
174,934
Son üye
eemirferrhan
Geri