K Kratreus 80+ Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 20 Reaksiyon skoru 4 Dün, 12:03 #1 Tercihen 150k km altı ağır hasarsız ve sorun çıkarmayacak bir araba arıyorum linea, accent era, aveo ve corsa arasında kaldım. Linea ve accente talep çok olduğu için kmsi az ve temizini bulmak bu fiyata zor gibi ne önerirsiniz ?
Tercihen 150k km altı ağır hasarsız ve sorun çıkarmayacak bir araba arıyorum linea, accent era, aveo ve corsa arasında kaldım. Linea ve accente talep çok olduğu için kmsi az ve temizini bulmak bu fiyata zor gibi ne önerirsiniz ?
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 18,988 Reaksiyon skoru 12,291 Dün, 12:17 #2 Astra H bulunabilirse öneririm, manuel.
K Kratreus 80+ Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 20 Reaksiyon skoru 4 Dün, 14:42 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 şahin doğan yazmış: Astra H bulunabilirse öneririm, manuel. Devamı için tıklayın... Astra H benzinli olan mı dizel olan mı ? Kronik sorunları biraz fazla diyorlar
şahin doğan yazmış: Astra H bulunabilirse öneririm, manuel. Devamı için tıklayın... Astra H benzinli olan mı dizel olan mı ? Kronik sorunları biraz fazla diyorlar
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 18,988 Reaksiyon skoru 12,291 Dün, 14:45 #4 Kratreus yazmış: Astra H benzinli olan mı dizel olan mı ? Kronik sorunları biraz fazla diyorlar Devamı için tıklayın... 1.3 CDTI Öneririm.
Kratreus yazmış: Astra H benzinli olan mı dizel olan mı ? Kronik sorunları biraz fazla diyorlar Devamı için tıklayın... 1.3 CDTI Öneririm.