Yardım Max 55k laptop önerisi /vivobook alınır mı ?

aleph

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncellikle game garaj istemiyorum. Bütçe max. 55k desem de 40k civarı benim için daha iyi olur.
Makine müh. öğrencisiyim fusion, ansys gibi uygulamalar kullanıyorum. Arada da sadece cs2 oynarım, başka hiç oyun oynamam.
İlk tercihim oyun bilgisayarı yönünden değil, eğer asus vivobook s14 oled veya s16 falan bunları kaldırır, seni de uzun süre götürür diyorsanınz ona yöneleceğim.
Yok kaldımaz diyorsanız victus16 veya asus tuf bütçeme uygun bi şey bakıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Öncellikle game garaj istemiyorum. Bütçe max. 55k desem de 40k civarı benim için daha iyi olur.
Makine müh. öğrencisiyim fusion, ansys gibi uygulamalar kullanıyorum. Arada da sadece cs2 oynarım, başka hiç oyun oynamam.
İlk tercihim oyun bilgisayarı yönünden değil, eğer asus vivobook s14 oled veya s16 falan bunları kaldırır, seni de uzun süre götürür diyorsanınz ona yöneleceğim.
Eğer kullanacağınız uygulamalar destekliyorsa m4 air almanızı öneririm taşınabilirlik olarak

CS2 konusunda pek bir bilgim yok fakat CS2 oynatmayacak kadar güçsüz bir laptop olduğunu düşünmüyorum:Asus Vivobook S14'ün.Bana kalırsa S14 al,ekranı da oled.

asus vivobook s14 oled kullanıyorum. amd ryzen ai 7 350 işlemcili model. memnunum ama cs2 yi tatmin edecek seviyede açmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yalnız 50k olmuş biraz fazla sanki ben 40k 6 taksit aldım

Geri