Al bir 2012 2015 1.6 Corolla keyfine bak ksrlwşgkwllglwlTemiz düzgün çok sıkıntı yaratmayacak sanayiye götürüp durmayacak aile arabası önerisi istiyorum
Hali hazırda 2012 model Fiat Fiorino arabam var
2013 Multidrive S paket Corolla sahibiyiz. 2014 de aldık 1 kere yolda kalmadık. Çok performanslı bir araç değil ama sonuç olarak aile aracı. Sollama yaparken üzebilir ama motoru sağlam güzel motor rahat gidiyor. Not: 3 yıldır tüplü kullanıyoruz aracı 400 450 km gidiyor bir depo.Ciddimisin yoksa dalgamı geciyorsun
Teşekkürler2013 Multidrive S paket Corolla sahibiyiz. 2014 de aldık 1 kere yolda kalmadık. Çok performanslı bir araç değil ama sonuç olarak aile aracı. Sollama yaparken üzebilir ama motoru sağlam güzel motor rahat gidiyor. Not: 3 yıldır tüplü kullanıyoruz aracı 400 450 km gidiyor bir depo.
Rica ederim. Ben kullandığım için önerdim. Uzun süredir piyasaya bakmıyorum daha iyi araçlar da olabilir elbet.Teşekkürler
Full depoyla 400 - 450 KM Gidiyorsa ve Sollamada üzüyorsa yanından geçmem. Fiat linea daha iyi. Bir depo ile 1000 KM yapan var. Kaldı ki deposu 45 Litre. 1500+ TL'ye doluyor.2013 Multidrive S paket Corolla sahibiyiz. 2014 de aldık 1 kere yolda kalmadık. Çok performanslı bir araç değil ama sonuç olarak aile aracı. Sollama yaparken üzebilir ama motoru sağlam güzel motor rahat gidiyor. Not: 3 yıldır tüplü kullanıyoruz aracı 400 450 km gidiyor bir depo.
Yazdığımı okumamışsın galiba. LPG ile 400 450 gidiyor. Daha benzin deposu dolu duruyor.Full depoyla 400 - 450 KM Gidiyorsa ve Sollamada üzüyorsa yanından geçmem. Fiat linea daha iyi. Bir depo ile 1000 KM yapan var. Kaldı ki deposu 45 Litre. 1500+ TL'ye doluyor.
+ Linea'ya da bindim sürdüm Corolla'da ki konfor rahatlık yok. İkisi aynı klasmanda bile değiller.Yazdığımı okumamışsın galiba. LPG ile 400 450 gidiyor. Daha benzin deposu dolu duruyor.