Neler Yeni

Hawk mı xDrive mı XMAX mi Zio mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Keser
Bütçe
7000
7000TL civarı bir koltuk arıyorum. Uzun ömürlü sağlam ve rahat bir koltuk için öneriniz var mı?
xDrive toryum veya hawk fab serisi şu anlık güzel gibi. Kullananlar varsa yorumları almak isterim .Halihazırda kullandığım koltuk ucuz bir şey, çok fazla geriye yatıyor eskidiğinden dolayı ve pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum sürekli.
Oyuncu koltuğu veya olmaması önemli değil konforlu olsun yeter.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mustafa Kemal Eser
Hawk Fame kullanıyorum, 183 cm boy 88 kg özelliklerde biriyim ve bana göre koltuk inanılmaz rahat. Fab ile aralarında minimal farklar var diye biliyorum ancak kendi kullandığım Fame model koltuğu da aynı fiyatlarda ve inanılmaz iyi kesinlikle tavsiy ederim. Amazondan peşin fiyatına taksitli şekilde alabilirsin hatta

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Keser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hawk Fame kullanıyorum, 183 cm boy 88 kg özelliklerde biriyim ve bana göre koltuk inanılmaz rahat. Fab ile aralarında minimal farklar var diye biliyorum ancak kendi kullandığım Fame model koltuğu da aynı fiyatlarda ve inanılmaz iyi kesinlikle tavsiy ederim. Amazondan peşin fiyatına taksitli şekilde alabilirsin hatta
Sıcak havada çok terletiyor mu bir de birkaç yıl kullanımdan sonra çok arkaya yaslanınca genelde çok esniyor koltuklar. Her yaslandığında çok geriye gidiyor, bu koltukta da öyle bir şey olur mu? ne kadardır kullanıyorsun?

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak
Sıcak havada çok terletiyor mu bir de birkaç yıl kullanımdan sonra çok arkaya yaslanınca genelde çok esniyor koltuklar. Her yaslandığında çok geriye gidiyor, bu koltukta da öyle bir şey olur mu? ne kadardır kullanıyorsun?
ben toryum modelini kullanıyorum 2 yıl oldu alt pedinde yumusama ve sallanma problemleri var

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak
arkaya yaslanınca on hafıf arkaya gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0