Çözüldü✓ MCHOLSE L7 PRO 8K vs VXE R1 PRO MAX

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
2500
Arkadaşlar herkese merhaba ilk kez iyzico ve parolapara kampanyalarını kullanarak belirttiğim iki fareden birini alacağım birisi 1200tl diğeri 1000tl ye denk geliyor bu indirimler ile hangisini öneriyorsunuz ? Ek olarak vxe r1 pro maxin yanında 4k hz dongle gelmiyor sanırım o yüzden r1 pro max mi almak mantıklı yoksa düz vxe r1 mi daha mantıklı aralarınsa sadece swtich farkı var gibi gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim.

l7 pro

Kanka hiç türklerden inceleme yapan göremedim neden vxe r1 kadar ön planda değil
Türk mouse inceleyen kanal mı var ki :D en fazla arkadaşlar şöyle kayyiyo sesi böyle şurasi şöyle diyecekler
Al sana detaylı teknik inceleme

Türk mouse inceleyen kanal mı var ki :D en fazla arkadaşlar şöyle kayyiyo sesi böyle şurasi şöyle diyecekler
Al sana detaylı teknik inceleme
Sende mi mcholse l7 diyorsun kankam

aralarında öyle pek fark yok l7 pro da 8k var
Kanka 8k yı çok kullanacağımı düşünmüyorum bilgisayarın işlemcisi 5 5600 ve çok hızlı bitiriyor diyorlar şarjı o yüzden vxe r1 normal klassik modelini almak mantıksız mı ?

Kanka 8k yı çok kullanacağımı düşünmüyorum bilgisayarın işlemcisi 5 5600 ve çok hızlı bitiriyor diyorlar şarjı o yüzden vxe r1 normal klassik modelini almak mantıksız mı ?
wraithin garanti politikası yüzünden bile tercihim l7 pro olurdu 1k da kullanırsın

Açıkçası mcu farkından dolayı r1 pro max derdim lakin fiyat farkı çok ve r1 pro max de dongle gerekiyordu

Bu fiyat bantlarında her iki indirimi de kullanbileceğim başka bir fare tavsiyeniz varsa dinlerim önemli olan hafif olması benim için

Geri