K Kaanwqade 80+ Bronze Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 676 Reaksiyon skoru 89 Pazar, 13:08 #1 Arkadaşlar yeni kuzenden denemek için aldım yarın bende alacağım sesi güzel mikrofonu falan ama bı çinceyi nasıl değişicrm?
Arkadaşlar yeni kuzenden denemek için aldım yarın bende alacağım sesi güzel mikrofonu falan ama bı çinceyi nasıl değişicrm?
ahmetmelihalemdar 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 3,608 Reaksiyon skoru 1,422 Pazar, 13:39 #2 Kaanwqade yazmış: Arkadaşlar yeni kuzenden denemek için aldım yarın bende alacağım sesi güzel mikrofonu falan ama bı çinceyi nasıl değişicrm? Devamı için tıklayın... Çince olan ne? Otomatik ses mi yoksa program mı?
Kaanwqade yazmış: Arkadaşlar yeni kuzenden denemek için aldım yarın bende alacağım sesi güzel mikrofonu falan ama bı çinceyi nasıl değişicrm? Devamı için tıklayın... Çince olan ne? Otomatik ses mi yoksa program mı?
K Kaanwqade 80+ Bronze Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 676 Reaksiyon skoru 89 Pazar, 16:40 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ahmetmelihalemdar yazmış: Çince olan ne? Otomatik ses mi yoksa program mı? Devamı için tıklayın... Otomatik ses
ahmetmelihalemdar yazmış: Çince olan ne? Otomatik ses mi yoksa program mı? Devamı için tıklayın... Otomatik ses