Mchose v9 pro alınır mı?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
467
SELAMÜN ALEYKÜM
Nova 1 kullanıyorum falat artık kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum bu model alınır mı? veya başka önerilerniz varmı sıfır nova 5x 4k satoyordu birisi omu daha iyi bumu.şuan almicam ama aklımda bulunsun.

İncelemeye bakmanı öneririm.

İncelemeye bakmanı öneririm.
Evet hocam gördüm bu incelemeyi falat benim kafam küçük biraz v9 x9 a göre görünüş olarak daha küçük gibi diye v9 daha çok yattı gibi kafama.

Evet hocam gördüm bu incelemeyi falat benim kafam küçük biraz v9 x9 a göre görünüş olarak daha küçük gibi diye v9 daha çok yattı gibi kafama.
x9 pro ile v9 pro aynı boyda, ağırlık olarak 30g fark var. x9 upgrade edilmiş hali gibi düşünebilirsin v9 pronun. Benim kafam da çok büyük değil ilk ayarda kullanıyorum baya rahat. V9 pronun kulak baskısını çok sevmedim x9da daha iyi.

x9 pro ile v9 pro aynı boyda, ağırlık olarak 30g fark var. x9 upgrade edilmiş hali gibi düşünebilirsin v9 pronun. Benim kafam da çok büyük değil ilk ayarda kullanıyorum baya rahat. V9 pronun kulak baskısını çok sevmedim x9da daha iyi.
Hee öylemi hocam görünüş olarak sanki daha küçük gibi gözüküyor tabi interrette olduğu içinde öyle olabilir.nova 1 bana çok iyi oluyordu hem dar hem küçük yine aynı o tarz bir şey almaya kalksam kablousz 5k dan aşağı değil maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,310
Üyeler
184,141
Son üye
EnesKıran
Geri