Evet hocam gördüm bu incelemeyi falat benim kafam küçük biraz v9 x9 a göre görünüş olarak daha küçük gibi diye v9 daha çok yattı gibi kafama.İncelemeye bakmanı öneririm.İnceleme Başlık 'MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık'
Selam, bugün forumda herkesin merak ettiği ve çok rekabetçi fiyatta olan MCHOSE x9 kulaklığın incelemesini ve kullandığım diğer kulaklıklar ile karşılaştırmasını yapacağım. Ürünü kendi param ile gaming.gen'den satın aldım. Güncel fiyatı kargo dahil 2698TL'ye geliyor. Fiyat olarak gayet tatmin edici keza kendi sitesinde de 2400tl gibi bir fiyata satılıyor vergi-kargo hariç.
![]()
MCHOSE X9 Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
...![]()
MCHOSE X9 Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
- freygasm
- Cevaplar: 66
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
x9 pro ile v9 pro aynı boyda, ağırlık olarak 30g fark var. x9 upgrade edilmiş hali gibi düşünebilirsin v9 pronun. Benim kafam da çok büyük değil ilk ayarda kullanıyorum baya rahat. V9 pronun kulak baskısını çok sevmedim x9da daha iyi.Evet hocam gördüm bu incelemeyi falat benim kafam küçük biraz v9 x9 a göre görünüş olarak daha küçük gibi diye v9 daha çok yattı gibi kafama.
Hee öylemi hocam görünüş olarak sanki daha küçük gibi gözüküyor tabi interrette olduğu içinde öyle olabilir.nova 1 bana çok iyi oluyordu hem dar hem küçük yine aynı o tarz bir şey almaya kalksam kablousz 5k dan aşağı değil maalesef.x9 pro ile v9 pro aynı boyda, ağırlık olarak 30g fark var. x9 upgrade edilmiş hali gibi düşünebilirsin v9 pronun. Benim kafam da çok büyük değil ilk ayarda kullanıyorum baya rahat. V9 pronun kulak baskısını çok sevmedim x9da daha iyi.