Ben x9 modelini aldım daha iyi deniliyor yanında yedek pedleri vs de çıkıyomuş ve bence daha güzel duruyorMCHOSE V9 PRO FPS (cs2) oyunları için almalımıyım neleri iyidir neleri kötüdür yazarsanız sevinirim.
x9 pro her alanda daha iyi bir ürün diye biliyorum ben de dün sipariş ettim, kargo yarım saatte kapımdaymış şimdi baktım. yazarım gelincebende fps tarzı oyunları çok oynadıgım için v9 pro almayı düşünüyorum sizce almalımıyım yani fps oyunlarında üzer mi ?
önceki kullandığım ürün olan hs80'e göre hem ses hem mikrofon kalitesi düşük. kablolu modelini kullanıyordum önceden. eq ayarları çok bi işe yaramıyor direk hoparlör kalitesi farkı. oyun için henüz test etmedim. yeni müzikler yine okey ama eski müzikler sıkıntı surround çok ağır basıyorx9 pro her alanda daha iyi bir ürün diye biliyorum ben de dün sipariş ettim, kargo yarım saatte kapımdaymış şimdi baktım. yazarım gelince
bende fps tarzı oyunları çok oynadıgım için v9 pro almayı düşünüyorum sizce almalımıyım yani fps oyunlarında üzer mi ?
oyun ses kasma konusunda daha iyiönceki kullandığım ürün olan hs80'e göre hem ses hem mikrofon kalitesi düşük. kablolu modelini kullanıyordum önceden. eq ayarları çok bi işe yaramıyor direk hoparlör kalitesi farkı. oyun için henüz test etmedim. yeni müzikler yine okey ama eski müzikler sıkıntı surround çok ağır basıyor