MCHOSE V9 PRO alınır mı? ?

w0sh

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3500
MCHOSE V9 PRO FPS (cs2) oyunları için almalımıyım neleri iyidir neleri kötüdür yazarsanız sevinirim.

FPS oyunları (CS2, Valorant vb.) için alınabilir bir model ama beklentiyi doğru ayarlamak lazım.

Artıları

• 2.4 GHz kablosuz modda gecikme düşük, FPS için yeterli.
  • Yazılım üzerinden EQ ayarı var, ses karakterini değiştirebiliyorsun.
  • Konforu iyi, uzun kullanımda rahatsız etmiyor.
  • Pil süresi uzun.
  • Fiyatına göre ses yön hissi başarılı, ayak sesi ayırt etmek mümkün.

Eksileri

• Malzeme kalitesi premium değil, plastik hissi var.
  • Mikrofonu idare eder, çok temiz kayıt beklememek lazım.
  • Bluetooth modu FPS için uygun değil, gecikme artıyor.
  • Baslar çok güçlü değil, müzikte tatmin etmeyebilir.

Sonuç
Sadece oyun odaklı kullanacaksan ve 2.4 GHz modda oynayacaksan fiyat/performans olarak mantıklı. Hem müzik hem yayın hem de üst düzey mikrofon beklentisi varsa daha pahalı modellere bakmak gerekir.

Bu arada X9 tekrar stokları gelmiş. Bence X9 alın.

Ayrıca N9 da var. Özelliklerine bakıp karar verin.

MCHOSE V9 PRO FPS (cs2) oyunları için almalımıyım neleri iyidir neleri kötüdür yazarsanız sevinirim.
Ben x9 modelini aldım daha iyi deniliyor yanında yedek pedleri vs de çıkıyomuş ve bence daha güzel duruyor

bende fps tarzı oyunları çok oynadıgım için v9 pro almayı düşünüyorum sizce almalımıyım yani fps oyunlarında üzer mi ?

bende fps tarzı oyunları çok oynadıgım için v9 pro almayı düşünüyorum sizce almalımıyım yani fps oyunlarında üzer mi ?
x9 pro her alanda daha iyi bir ürün diye biliyorum ben de dün sipariş ettim, kargo yarım saatte kapımdaymış şimdi baktım. yazarım gelince

x9 pro her alanda daha iyi bir ürün diye biliyorum ben de dün sipariş ettim, kargo yarım saatte kapımdaymış şimdi baktım. yazarım gelince
önceki kullandığım ürün olan hs80'e göre hem ses hem mikrofon kalitesi düşük. kablolu modelini kullanıyordum önceden. eq ayarları çok bi işe yaramıyor direk hoparlör kalitesi farkı. oyun için henüz test etmedim. yeni müzikler yine okey ama eski müzikler sıkıntı surround çok ağır basıyor

önceki kullandığım ürün olan hs80'e göre hem ses hem mikrofon kalitesi düşük. kablolu modelini kullanıyordum önceden. eq ayarları çok bi işe yaramıyor direk hoparlör kalitesi farkı. oyun için henüz test etmedim. yeni müzikler yine okey ama eski müzikler sıkıntı surround çok ağır basıyor
oyun ses kasma konusunda daha iyi

Geri