Mci 2-0 Gs Maç hakkında yorumlarınız?

lortarda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
455
Ne atletico, ne de Liverpool maçlarındaki ruh yoktu. İlkay takımları karıştırdı sanırım.

Sizin yorumlarınız nedir? Bence alabilirdik.

Maç en fazla berabere biterdi. Zaten Galatasaray'ın hedefi, tıpkı Bayern Münih gibi lige ambargo koymak ve Avrupa'da turdan ziyade galibiyet başına alacağı prime öncelik vermek.

Pek ümidim yoktu zaten ama Yunus ve Torreira'yı kulübede görünce ne olacağını az çok anladım. İlkay falan hikaye, boşu boşuna aldık adamı. Sırf ayıp olmasın diye ilk 11'de başladı. Torreira ve Yunus ilk 11'de olsaydı biraz hareketlilik olurdu.

Pek ümidim yoktu zaten ama Yunus ve Torreira'yı kulübede görünce ne olacağını az çok anladım. İlkay falan hikaye, boşu boşuna aldık adamı. Sırf ayıp olmasın diye ilk 11'de başladı. Torreira ve Yunus ilk 11'de olsaydı biraz hareketlilik olurdu.
Torreria ilk 11'de olsaydı çok başka olabilirdi. Adam oyuna girdi, oyun hızlandı.

Abdülkerim birde İlkay yerine daha hızlı dinamik olan 10 numara ve sol stoper transferi lazım yedekten girseler bile iyi olur. daha konuşulacak çok şey var ama play off a kalmak bile gayet iyi şükür edelim.....

ilkay hep geripas yaparak atağı öldürüyor, yunus girdikten sonra daha fazla baskı kurabildik.

maçın gol olarak alt oranları çok yüksekti. mesela 2.5 alta 4.5 oran veriyordu. ne gs ne de city maçlarında 2 3den fazla gollü maç olmamasına rağmen. ikisinin de sadece 1 maçı fazla gollü. arkadaşlara demiştim 2-0 biter oranlar böyleyse diye ve gerçekten öyle oldu.
okan buruk singo oynatıcam dedi yedekten bile almadı. yunus ve torreira da 20 dk anca oynadı. daha iyi olabilirdi belki oyunumuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,448
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri