Nasparus
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,688
- İsim
- Yusuf
- İlgilendiği Kategoriler
- Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Oyun oynamak için almak isteyenlere laf atıyorsun sen hiç oyun oynamadınmı da bu hakkı kendinde buluyorsun? Boş dram kasmaBen düz MD-3 stoğuna bakmadım bile abdullah abiye güvenerek almak isteyenler alır amacıyla. 25 stok varmı var kime? 80+Gold’lara. Ben 80+Gold değilmiyim? 80+ Goldum. Alma hakkım varmı? Var. Tahminimce ihtiyacı olan çoktan abdullah abiye mesaj atıp almıştır sistemi. Hakkı olan alsaydı aga 150 stoktan ben onlara bakmadım bile sırf haklarına girmemek için bu 25 stoğa erişimleri yok almak isteselerde alamazlar zaten kimsenin hakkına girmiyorum ticaret yapıyorum adı üstünde ticaret. Borcumuz var onu ödemek istiyorum aileme katkıda bulunmak istiyorum. İnsan olun karşıdakinide düşünün ben kendimide düşünmüyorum annem ve babama borç hakkında yardım etmek istiyorum siz beni yerden yere vuruyorsunuz çok hoş yaptığınız sırf bilgisayar başında boş boş oyun oynayacağınız bir bilgisayarı alamadınız diye, başkası az buçuk kazanç koyuyor diye laf atıyorsunuz eminim forumda olmasak anneme babama sövecek insanlar bile vardır sırf günlük az buçuk oyun oynayacak bir bilgisayar alamadılar diye.