KUYUCU
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Linç yiyecen şimdi3 kişi hazır bekliyoruz alabildiğimiz kadar alacağız ekran kartı güzel olursa mining yapacağız
Linç yiyecen şimdi3 kişi hazır bekliyoruz alabildiğimiz kadar alacağız ekran kartı güzel olursa mining yapacağız
Ben 8350 ye sattimgizli gizli bilgiler alanlar oluyor benim dayım DA-V5'i öyle aldı 5500'e sattı ilk alanlardan oldu PC-Hocasının sistemini aldı gene önceden bi yerlerden haber alarak ilk alan olmuş hatta
Stoktan eminmiyizStok 150 - 200 + 25 olucaktır.
V.O.K Friday'In nasıl çıkacağını fiyatını her şeyini söyledi dayım bana ama inanmadım söylediklerinin hepsi doğru çıktı o fiyata 1 damlacık gözyaşı döktümeğer öyle haberler alabiliyorlarsa iyi.
Ama büyük ihtimal bilse de söylemeyebilirler.
100 tane stok için da uğraşmaz. 3060 ve altı ise en az 150 stoktur.Stoktan eminmiyiz
mining kartı çıkmazki sorun orada3 kişi hazır bekliyoruz alabildiğimiz kadar alacağız ekran kartı güzel olursa mining yapacağız
Vergi kapıda birkaç ay a kazım yapanlara vergilendirme geliyor.3 kişi hazır bekliyoruz alabildiğimiz kadar alacağız ekran kartı güzel olursa mining yapacağız
vergi değil bence ceza gelecek.Vergi kapıda birkaç ay a kazım yapanlara vergilendirme geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mining yapacaksanız aynı paraya 3060 yurtdışı alın 2 kat fazla kazıyor neredeyse
Ceza asla gelmez yaptıkları iş makine çalıştırıp gelir kazanmak. %18 KDV hayırlı olsun amorti süreleri iyice artınca miningciler bırakır.vergi değil bence ceza gelecek.
gelsin kardeş no problemVergi kapıda birkaç ay a kazım yapanlara vergilendirme geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mining yapacaksanız aynı paraya 3060 yurtdışı alın 2 kat fazla kazıyor neredeyse
Mining yaptığını anlayamazlar kivergi değil bence ceza gelecek.
Öyle bir şey yok haksız kazanç oluyor. Atıyorum bende ülkede toz işine gireyim yine döviz girer.Mining yaptığını anlayamazlar ki
Ayrıca ülkeye döviz giriyor mining yapınca.
Dayının adresini atar mısın? Cenazesine yarın gelirsingizli gizli bilgiler alanlar oluyor benim dayım DA-V5'i öyle aldı 5500'e sattı ilk alanlardan oldu PC-Hocasının sistemini aldı gene önceden bi yerlerden haber alarak ilk alan olmuş hatta