aralık ayının sonunda çıkarıyorSene sonuna doğru çıkarıyor daha çok erken onun için
Siteye önceden girmiş olup adresi kaydetmek sizi diğerlerine göre 1 - 0 Önde Başlatır.arkadaşlar her sene sonu monitörlü sistem topluyor ya abdullah abi onları almak için internette nasıl hızlıca alınabilir yada mağazadan nasıl alınabilir saat kaçta gidelim bilgi verebilirmisiniz
taktikler çokiyi knk teşekkür ederim inşallah alıcam bende monitörlu sistemi bu seneSiteye önceden girmiş olup adresi kaydetmek sizi diğerlerine göre 1 - 0 Önde Başlatır.
2. Olarak Çıkaçağı saati takip etmek , forumlarda dolanmak çok yararlıdır.
Bu gün bunları yaparak G4 Sistemi Aldım.
Hadi inşallah hayırlısı inşallah alırsıntaktikler çokiyi knk teşekkür ederim inşallah alıcam bende monitörlu sistemi bu sene
Ben hafta içi akşama kadar işte olduğum takip edemedim keşke akşam saatlerinde olsaydıSiteye önceden girmiş olup adresi kaydetmek sizi diğerlerine göre 1 - 0 Önde Başlatır.
Ben de Öylesine denk geldim normalde 1650 alacaktım foruma bi danışayım derken abdullah abinin attığı konuyu gördüm , forumda aktif olmak işe yarıyor.Ben hafta içi akşama kadar işte olduğum takip edemedim keşke akşam saatlerinde olsaydı
inşallahHadi inşallah hayırlısı inşallah alırsın
Bende bunları yaptım alamadımSiteye önceden girmiş olup adresi kaydetmek sizi diğerlerine göre 1 - 0 Önde Başlatır.
ben kart numarasını binlerce kez yazıp sildim alılştırma olsun diye önceden alamamıştım bu sefer akıllandım 20 saniyede aldım sistemi ilk ben almış olabilirim.Bende bunları yaptım alamadım
Bende aktifim ama akşam 7 den sonraBen de Öylesine denk geldim normalde 1650 alacaktım foruma bi danışayım derken abdullah abinin attığı konuyu gördüm , forumda aktif olmak işe yarıyor.
Hocam ben kart numarasını kopyaladım sadece yapıştır yapıcaktım ay yıl falan girecektim adresi kaydettim her şey çok iyiydi ama nasip olmadıben kart numarasını binlerce kez yazıp sildim alılştırma olsun diye önceden alamamıştım bu sefer akıllandım 20 saniyede aldım sistemi ilk ben almış olabilirim.