Neler Yeni

MD3 Sistem Tahminleri

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Dostum bu konularda bana akıl vermeyin 9999TL'ye RTX 3060 Ti sistem yapan kişi de benim, komik duruma düşüyorsunuz. Ekran kartları da en çok dolardan değil talepten etkileniyor yani Dolar 13 TL iken bir ekran kartının fiyatı bugün Dolar 11 iken daha yüksek

Dostum bu konularda bana akıl vermeyin 9999TL'ye RTX 3060 Ti sistem yapan kişi de benim, komik duruma düşüyorsunuz. Ekran kartları da en çok dolardan değil talepten etkileniyor yani Dolar 13 TL iken bir ekran kartının fiyatı bugün Dolar 11 iken daha yüksek olabiliyor. Bu detayları analiz edemiyorsanız akıl vermeyin veya zaman makinesi ile geçmişe gidip sistemleri alın.
PC hocası örnek vermek gerekirse bu kadar arz talepte o zaman iyi fiyata çıkmış benim demek istediğim 1660s koyup 13k olarak piyasaya sürüp bakın kampanya yaptık diye reklam etmeyin ve şu forum üyeleri ile dalga geçer gibi konuşma tarzından vazgeçin, bu piyasa içinde olan biri olarak insanlara tatlı dille anlatmak varken üstlerine gidip hakaret edercesine onları daha çok sinirlendiriyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
PC hocası örnek vermek gerekirse bu kadar arz talepte o zaman iyi fiyata çıkmış benim demek istediğim 1660s koyup 13k olarak piyasaya sürüp bakın kampanya yaptık diye reklam etmeyin ve şu forum üyeleri ile dalga geçer gibi konuşma tarzından vazgeçin, bu piyasa içinde olan biri olarak insanlara tatlı dille anlatmak varken üstlerine gidip hakaret edercesine onları daha çok sinirlendiriyorsunuz
Benim duygularımı dökmüşsün cidden bende anlamıyorum 1660 süper nerede 13 k bu fiyata satanlar fırsatçı ve eskiden dolar 5 TL ikende hazır sistemler ekran kartı fiyatına oluyordu ve cidden çok ermiş ve üst bilgili kişiler gibi konuşuyorlar.

onr1818

80+ Bronze
13 bine 1660s li Sinerji Orion
14 bine 2060 lı HOLMES-KURAMA
sistem satanlar var zaten ama tutupda burda sadece ekran kartı 13 bin lira demek çok realist bir yaklaşım değil açıkcası abdullah bey ama monitör bundle ı ile beraber piyasa altı bir fiyat olacagını düşünüyorum bakalım görecegiz

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Benim duygularımı dökmüşsün cidden bende anlamıyorum 1660 süper nerede 13 k bu fiyata satanlar fırsatçı ve eskiden dolar 5 TL ikende hazır sistemler ekran kartı fiyatına oluyordu ve cidden çok ermiş ve üst bilgili kişiler gibi konuşuyorlar.
Bende anlamıyorum umarım ban atmaz bunları dedim diye

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,768
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar sistem GTX 1650/1660/2060dan başka kart olamaz(bence), piyasada az olan veya miningde iyi performans veren kartlar bu tarz sistemlerde kullanılması çok güç, ben şahsen 1660 bekliyorum.

Ayrıca kart X k'ya satılıyormuş, o paraya sistem çıkardık bakın sistem bedavaya geldi diyenler de insanları kandırma sözü gibi ve hiç doğru gelmiyor bana. Çünkü size söyleyeyim Vok-Friday'deki 3060ti faturada fiyati 4k yazıyordu, DA-V5 çıktığında GTX1650 faturada 1500TL yazıyordu. Bu adamlar bilgisayarları zararına satacak halleri yok. Full sistem satıldığında toplu satış yaptıkları için normal olması gereken fiyatı oraya yazıyolar(veya biraz daha ucuza). Ama o kadar fark eder mi?

2018'den beri Abdullah'ın yaptığı hiçbir sistemde saçma tek bir parça bile kullanılmamıştır. Hepsi birbiriyle uyumlu ve en fiyat performans kasalar çıkarıyor. 5kya PC çıkardıysa mesela başkaları onu 7k ya ve dandik içe sinmeyen uyumsuz parçalar kullanıyor. Benim bilgisayar konusundan tek güvendiğim kişi kendisidir. Diğerleri para için bilgisayar çıkarırken, Abdullah en F/P bilgisayarı çıkartmak için elinden geleni yaptığına da eminim.

Not: Tek ekran kartını TR'den almak isteyenler varsa genelde en ucuzunu GameGaraj satıyor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
1- Hakaret nerede?
2- Hangi forum üyeleri ile dalga geçmişim?
3- Bu zamana kadar hangi sistemim piyasanın en iyisi olmadı?
4- Sana açıklama yapmak zorunda mıyım?
5- 6-7 yıldır TR'de insanlara en iyi sistemleri sunuyorum
6- Sistemi gördün mü de neyin muhabbetini yapıyorsun.

Bu piyasada indirimli hazır sistem işini başlatan kişi benim ve ben bu işi 7 yıldır yapıyorum takip ettiğin insanları tanıyamıyorsan yorum yazıp boş boş konuşma, sistem hakkında ipucu alamadın diye hakkımda atıp tutmana izin verecek değilim beğenmiyorsan kapı orada çıkıp gidersin.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
1- Hakaret nerede?
2- Hangi forum üyeleri ile dalga geçmişim?
3- Bu zamana kadar hangi sistemim piyasanın en iyisi olmadı?
4- Sana açıklama yapmak zorunda mıyım?
5- 6-7 yıldır TR'de insanlara en iyi sistemleri sunuyorum
6- Sistemi gördün mü de neyin muhabbetini yapıyorsun.

Bu piyasada indirimli hazır sistem işini başlatan kişi benim ve ben bu işi 7 yıldır yapıyorum takip ettiğin insanları tanıyamıyorsan yorum yazıp boş boş konuşma, sistem hakkında ipucu alamadın diye hakkımda atıp tutmana izin verecek değilim beğenmiyorsan kapı orada çıkıp gidersin.
Öncelikle çıkardığın sistemi satın almayacağım sadece ihtiyacı olanlara iyi bir fiyat ile gitmesini istiyorum amacım forumu karıştırmak değil burda diyorsun ki fiyatlar uçuk olabilir arz talep meselesi bende diyorum ki Türkiyedeki e ticaret firmaları fahiş fiyat ile satış yapıyor hatta yurt dışından alınca daha ucuz oluyor vergiler ile ve konuşma tarzın halen dalga geçer gibi aşalayıcı tarzda, ben 17 yaşında bir öğrenciyim 6 aylık komilik yaptım aylık 2000 TL'ye ve halen bilgisayar alamadım kur yüzünden fakat şu an bahane kur değil fırsatçılık ortada bir para sevdası dönüyor ben ondan bahsediyorum senin sponsorluk yaptığın firma gtx 1660 Superli sistemi halen 25k ya sitesinde tutuyor mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle çıkardığın sistemi satın almayacağım sadece ihtiyacı olanlara iyi bir fiyat ile gitmesini istiyorum amacım forumu karıştırmak değil burda diyorsun ki fiyatlar uçuk olabilir arz talep meselesi bende diyorum ki Türkiyedeki e ticaret firmaları fahiş fiyat ile satış yapıyor hatta yurt dışından alınca daha ucuz oluyor vergiler ile ve konuşma tarzın halen dalga geçer gibi aşalayıcı tarzda, ben 17 yaşında bir öğrenciyim 6 aylık komilik yaptım aylık 2000 TL'ye ve halen bilgisayar alamadım kur yüzünden fakat şu an bahane kur değil fırsatçılık ortada bir para sevdası dönüyor ben ondan bahsediyorum senin sponsorluk yaptığın firma gtx 1660 Superli sistemi halen 25k ya sitesinde tutuyor mesela
Ve forumda durma sebebim buranın insanı sıcak kanlı geldi burda duygu sömürüsü yapmıyorum insanlara bildiğim kadar yardımcı oluyorum ve yakın zamanda bilgisayar topladığım da buradaki insanların bilgisine güvenerek toplamak istiyorum, istersen kişisel ban at yeni hesap açıp yine girerim ama şunu da söylüyorum bu fiyatlar eski haline gelene kadar susmam ve yorum yapmaya devam ederim para kolay kazanılmıyor çoğu insanın şu ülkede tek eğlence kaynağı bilgisayar başka bir şey yok

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Dostum anlamadığın işlere karışma anlamıyorsun sana anlatmakla da zaman harcayamam sen 10 yaşındayken ben TR'nin en F/P sistemlerini yapıyordum yapmaya da devam ediyorum. Benim sistem sponsorum yok sponsor ne demek git önce onu öğren lafını sözünü bilmiyorsun boşa zaman harcatıyorsun.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Dostum anlamadığın işlere karışma anlamıyorsun sana anlatmakla da zaman harcayamam sen 10 yaşındayken ben TR'nin en F/P sistemlerini yapıyordum yapmaya da devam ediyorum. Benim sistem sponsorum yok sponsor ne demek git önce onu öğren lafını sözünü bilmiyorsun boşa zaman harcatıyorsun.
Ben gayet iyi anlıyorum o parçaların firmalara geliş fiyatını ve kâr yapmak için bu kadar fahiş fiyata satılmasına kadar benim demek istediğim umarım kampanya başlığı altında fahiş fiyatta çıkmaz sana güveniyorum TR'nin en F/P sistemlerini çıkaran Abdullah bey.

Top Bottom