Arkadaşlar sistem GTX 1650/1660/2060dan başka kart olamaz(bence), piyasada az olan veya miningde iyi performans veren kartlar bu tarz sistemlerde kullanılması çok güç, ben şahsen 1660 bekliyorum.
Ayrıca kart X k'ya satılıyormuş, o paraya sistem çıkardık bakın sistem bedavaya geldi diyenler de insanları kandırma sözü gibi ve hiç doğru gelmiyor bana. Çünkü size söyleyeyim Vok-Friday'deki 3060ti faturada fiyati 4k yazıyordu, DA-V5 çıktığında GTX1650 faturada 1500TL yazıyordu. Bu adamlar bilgisayarları zararına satacak halleri yok. Full sistem satıldığında toplu satış yaptıkları için normal olması gereken fiyatı oraya yazıyolar(veya biraz daha ucuza). Ama o kadar fark eder mi?
2018'den beri Abdullah'ın yaptığı hiçbir sistemde saçma tek bir parça bile kullanılmamıştır. Hepsi birbiriyle uyumlu ve en fiyat performans kasalar çıkarıyor. 5kya PC çıkardıysa mesela başkaları onu 7k ya ve dandik içe sinmeyen uyumsuz parçalar kullanıyor. Benim bilgisayar konusundan tek güvendiğim kişi kendisidir. Diğerleri para için bilgisayar çıkarırken, Abdullah en F/P bilgisayarı çıkartmak için elinden geleni yaptığına da eminim.
Not: Tek ekran kartını TR'den almak isteyenler varsa genelde en ucuzunu GameGaraj satıyor.