Neler Yeni

MediaMarkt mı Amazon mu

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,291
İsim
.
Evet amazon satıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok danışman kendisi söyledi ödemeyi geldiğinizde burada yaparsınız diye.

Ne farkı olur ki? Mağazaya sipariş verdik ayıp olmaz mı?
Bozuk çıkar kırık çizik bir şey çıkarsa yada sen zarar verirsin düşürürsün çizilir iade etmek istersin servise atarlar iade almamak için ellerinden geleni yaparlar paranla rezil kepaze olursun.İlla kusur olmasına gerek yok belki beğenmeyeceksin iade etmek isteyeceksin hoşuna gitmeyecek iade etmek isteyeceksin mağazadan aldığın içinde iade almayacaklar görerek aldığın için.
Amazonda iade talebi oluşturursun 1 ay boyunca alırlar tertemiz rahat dehşet bir sistem.
Yerinde olsam seri iade verirdim.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Bozuk çıkar kırık çizik bir şey çıkarsa yada sen zarar verirsin düşürürsün çizilir iade etmek istersin servise atarlar iade almamak için ellerinden geleni yaparlar paranla rezil kepaze olursun.İlla kusur olmasına gerek yok belki beğenmeyeceksin iade etmek isteyeceksin hoşuna gitmeyecek iade etmek isteyeceksin mağazadan aldığın içinde iade almayacaklar görerek aldığın için.
Amazonda iade talebi oluşturursun 1 ay boyunca alırlar tertemiz rahat dehşet bir sistem.
Yerinde olsam seri iade verirdim.
Kararsız kaldım ya bilemiyorum. Sipariş takibinde iptal gibi bir yer de yok.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kayra
Amazon.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit
Ayıp falan olmaz, Amazon'dan al geç. Her türlü desteği veriyorlar zaten, kargo konusunda da son derece iyi hizmet veriyor KolayGelsin.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,291
İsim
.
Ayıp falan olmaz, Amazon'dan al geç. Her türlü desteği veriyorlar zaten, kargo konusunda da son derece iyi hizmet veriyor KolayGelsin.
Kolaygelsin şuan rakipsiz bana göre.
Adamlar 1 gecede İstanbuldan Mersine kargo getiriyorlar.
Diğerleri Ankadarada bekletiyor sağda bekletiyor solda bekletiyor oraya uğruyor.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit
Diğerleri Ankadarada bekletiyor sağda bekletiyor solda bekletiyor oraya uğruyor.
Bana Ankara'dan Bursa'ya 9 saatte kargo getirdikleri olmuştu. Gerçekten rakipsizler.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Bana Ankara'dan Bursa'ya 9 saatte kargo getirdikleri olmuştu. Gerçekten rakipsizler.
Hocam siparişi vereli 4 gün oldu 4 gün önce bugün teslim edilecek yazıyordu hala kargoya vermediler bugün de teslimat haftaya çarşamba olarak gözüküyor.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Normalde Amazon’dan alisveris yaparım fakat ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım aradım normalde yaşanmayan bir problem olduğunu telafi için kupon sagladiklarini söylediler.

Hocam siparişi vereli 4 gün oldu 4 gün önce bugün teslim edilecek yazıyordu hala kargoya vermediler bugün de teslimat haftaya çarşamba olarak gözüküyor.
..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,593
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom