Luenx
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Yusuf Yiğit
Hocalarım merhaba Razer deathadder v3 pro mouseu mu yaklaşık 5-6 ay kullandım sonrasında scroll tuşu tekleme yapmaya algılamama ya başlamıştı. Ürünü mediamarkt tan satın aldım onlara geri yolladım böyle bir sorunu olduğunu garantiye girmesini istedim. Ürünü 1. seferde gönderdim fakat 11 gün sonra kutusunu dahi açmadan bana geri gönderdiler. Ürünümü teslim alıp test ettikten sonra direkt gidip tekrar geri yolladım bu sefer ürünüm Bilkombilişime gönderildi. Aradan bi 8-10 gün geçtikten sonra ürünümün sıkıntılı olduğu değişim veyahut iade olabileceğine dair bir rapor düzenlendi. Bu rapor ile mediamarkt tan değişim veyahut iade isteyebileceğimi söylediler bende mediamarkt tan değişim talebinde bulundum. Onlarda 2 kere teşhir ürün (Mağazalarda kutusu açılmış hali hazır deneme ürünü olarak kullanımda olan ürün) ü teklif ettiler ben iki sindede tepki gösterdim 0 kapalı kutu ürün istediğimi belirttim. En son tamam dediler değişimi olacağını stok kontrol ü yapılacağını söylediler. 2 gün sonra aradılar stokların sıkıntıda olduğunu para iadesi yapalım dediler. Fakat ben para iadesini kabul etmeyerek değişim talebinde bulundum. Bir gün sonra arayıp ürünün ellerinde bulunmadığını ürünü razer dan tedarik edip tarafıma ileteceklerini söyledir ama ne hikmetse ürün hala sitelerinde satılıyor. Arayıp söylediğimde ise stoklarda sıkıntı olduğunu bu sıkıntının sitelerine yansımadığını söylediler ve ürünü tedarik edene kadar bekleyeceklerini söyledir. Ben bu olayla yaklaşık 1.5 aydır uğraşıyorum bir de.
Konuda her hangi bir Hocamın bilgisi varsa bilgilerinize açığım
Birde bir tavsiyede bulunucam bir ürün satın alırken Mediamarkt harici bir siteyi tercih etmeniz sizin yararınıza olur servisleri çok rezalet durumda. Sürekli erteleyip olayın üstünü kapatmaya çalışıyorlar.
Konuda her hangi bir Hocamın bilgisi varsa bilgilerinize açığım
Birde bir tavsiyede bulunucam bir ürün satın alırken Mediamarkt harici bir siteyi tercih etmeniz sizin yararınıza olur servisleri çok rezalet durumda. Sürekli erteleyip olayın üstünü kapatmaya çalışıyorlar.