meizu 16th mi redmi note 8 pro mu

ahmet947

80+
Reaksiyon skoru
98
kamera perfonmansı olarak hangisi önde işlemci olarak malum meizuda snp 845 var fikirleriniz neler

Cihaz alırken sadece işlemci olaraktan ilerlemeyin hocam.Cihaza yapılan yazılımsal destek,kullanıcı yorumları,custom rom desteğide ön planda olsun.Meizu önermiyorum.

kamera perfonmansı olarak hangisi önde işlemci olarak malum meizuda snp 845 var fikirleriniz neler
Redmi Note 8 PRO'nun kamerası muntazzam, diğer özellikleri hakkında yorum yapamayacağım. Ama tercihim note 8 pro yönünde olurdu

Note 8'in kamerası daha iyi, ama Meizu işlemci olarak önde amacına göre seç hocam.

Xiaomi

niyeki hem biraz araştırdım meizuyu youtubeda baya bi övmüşler bide snp 845 sonuçta

sosyal medya ağırlıklı arada oyun ve fotoğraf çektiğim zaman güzel çeksin istiyorum

Kardeşim ben sana biraz güzel tavsiyede bulunayım sahibinden de istanbul ankara büyük yerlerdeki satıcıların yurtdışından gelen xiaomi cihazların ilanı var global sürüm telefonlar kayıtsız mi9t pro veya mi note 10 düşünebilirsin nerdeyse yarı fiyatına fiyatlar önerim gidip yerinden alın sonra mıuu hesabını açın ayarlardan boadloader kilti kaldırn kaldırılması 1 hafta sürer boadloader kiliti açıldıktan sonra 100 tl ye imei atıyorlar cihaz açılmış oluyor imei uçmaz kolay kolay sizde imei toolarla atabilirsin az araştırmanızı tavsiye ederim cihazın garantisi olmaz imei attıktan sonra twrp ile format atarsanız imei uçmaz ama ayarldan direkt sıfırlarsanız imei uçar ve güncelleme gelir. Bu da burada kalsın iyi forumlar .

Meizu 16th güzel telefon ama yukarıda da denildiği üzere güncelleme desteği 0. Yazılım kurcalamayı seviyorsan AOSP Android 10'a kadar kurabilirsin, bunun dışında telefon olduğu gibi geliyor. Başım ağrımasın diyorsan Redmi Note 8 Pro'yu da seçebilirsin.

yazılım sorunu olmasa kimse meziuyu araştırmamış galiba yazılım sıkıntı olmasa (yazılımı dediğim yazılım iyi ama güncelleme vermiyorlar) kesinlikle 16th

Geri