evet onları bende gördüm ama aklımda reddragon k617 fizz var nasıl biliyormusun750 TL'ye Mekanik Havit Gamenote var. Havit Gamenote F/P ürünleri ile bilinir. Sessizliğini bilemem ama ben almayı düşünüyorum.
Alınır güzel klavyeevet onları bende gördüm ama aklımda reddragon k617 fizz var nasıl biliyormusun
552 kumara nasıl reddragonun hangisi daha iyiAlınır güzel klavye
552 kumara nasıl reddragonun hangisi daha iyi
bu siteyi ilk defa görüyorum güvenilir mi?DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
güvenilirbu siteyi ilk defa görüyorum güvenilir mi?
garanti oluyormu bundaDAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
var ama bazı müşterlilere ilgisiz davranıyorlar,üstüne sıvı dökmediğin sürece uzun yıllar kullanırsın.garanti oluyormu bunda