Neler Yeni

Yardım Mekanik klavye önerisi lazım

YazılımKafa

80+ Silver
Bütçe
7000
Steelseries Apex pro mini kablosuz var bende. %60 olduğu için satıp tam boy alıcam. Steelseries apex pro istiyordum ama steelseries uygulaması çok düzgün çalışmadığı için şüphelerim var. Şuankinin hissiyatı ve özelliklerinden fazlasıyla memnunum. Önerileriniz nelerdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Taha

bu klavyeyi önerebilirim fakat söylediğin klavye ile kıyaslamadan atıyorum bilgin olsun

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Efe çiçek
logitech g413 aldım 2000 tl ye geçen ay şuan elimde memnunum bi bakabilirsin istersen

YazılımKafa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu klavyeyi önerebilirim fakat söylediğin klavye ile kıyaslamadan atıyorum bilgin olsun
Tasarımını hiç sevmedim dostum. Farklı önerin var mı? Birde tam boy olacak

YazılımKafa

80+ Silver
logitech g413 aldım 2000 tl ye geçen ay şuan elimde memnunum bi bakabilirsin istersen
Knk ben apex pro diyorum sen g413 diyorsun. Üst segment bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca hepsiburada veya amazonda olmasını tercih ederim. Taksitle alıcam

fruko.gzz

80+ Silver
Steelseries Apex pro mini kablosuz var bende. %60 olduğu için satıp tam boy alıcam. Steelseries apex pro istiyordum ama steelseries uygulaması çok düzgün çalışmadığı için şüphelerim var. Şuankinin hissiyatı ve özelliklerinden fazlasıyla memnunum. Önerileriniz nelerdir
O bütçeye asla marka almanı önermem custom yap

YazılımKafa

80+ Silver
O bütçeye asla marka almanı önermem custom yap
Custom klavyeler amazon veya hepsiburadada olmuyor genelde. Aslında 2-3 bine bir model alıp switch değiştirmekte mantıklı ama o fiyattakilerin switchleri değişiyor mu bilmiyorum

YazılımKafa

80+ Silver

klavyelerin kralı kardeş al buyur

sıfır istiyorum dersen sıfır bulamazsın gümrükten geçmiyor cok iyi klavye bu temizle kullan
Tam boy alacağımı yazmıştım. %60 kullanacak olsam elimdeki apexi satmam zaten fazlasıyla memnunum

fruko.gzz

80+ Silver
Custom klavyeler amazon veya hepsiburadada olmuyor genelde. Aslında 2-3 bine bir model alıp switch değiştirmekte mantıklı ama o fiyattakilerin switchleri değişiyor mu bilmiyorum
Oralarda satılmaz, kasa, switch, keycaps alıp kendin yapabilirsin hem eğlenceli olur. Kendimde yapıyorum gerçekten çok zevkli ayrıca yazılım içinde yazım hissiyatı çok önemli o yüzden marka klavyelerden uzak dur 1 kere custom kullansan bir daha markaya bulaşmazsın zaten :D

YazılımKafa

80+ Silver
Oralarda satılmaz, kasa, switch, keycaps alıp kendin yapabilirsin hem eğlenceli olur. Kendimde yapıyorum gerçekten çok zevkli ayrıca yazılım içinde yazım hissiyatı çok önemli o yüzden marka klavyelerden uzak dur 1 kere custom kullansan bir daha markaya bulaşmazsın zaten :D
Knk taksitle almam lazım. Çok harcamam var. Hepsiburadadan falan almam lazım.

tam boydan çok pişman olucan sana diyeyim 3 sene kullandım uzay mekigi gibi masanın yarısını kaplıyor
Tam boy kullandım daha önce

Top Bottom