Yardım Mekanik red switch klavye

112ATT

80+
Reaksiyon skoru
70
Bütçe
250
Merhaba arkadaşlar bilek destekli red switch dayanıklı al uzun süre kullanırsın dediğiniz klavyeleri benimle paylaşır mısınız? Teşekkürler iyi forumlar

Bütçe 250 ( bu ay aştım kendimi biraz sistem diziyorum işlemci anakart yarın alacağım muhtemelen geriye klavye mouse masa ve koltuk kalıyor. En f/p ürünlerini önerirseniz sevinirim)

250tl 'ye mekanik almayın ben arkadaşımla 'ogre' aldık ikimizde de tuşa basma sorunu çıktı ve iade ettik. düzgün bir şey arıyorsanız msi gk50 var ama bütçe ikiye katlanıyor. Tavsiyem düzgün bir mebran alın derim, onlardan da birkaç şey önerebilirim.

Valla Ogre almak istiyorum çok kararsızım Calypso olanı nasıl acaba bi kaç fazla verip optik switch

Valla Ogre almak istiyorum çok kararsızım Calypso olanı nasıl acaba bi kaç fazla verip optik switch
Ogrede sıkıntı varmış.
Gamepower ogre RGB red switch var ama sorun yaşayan kadar yasamayanda var.
Teşekkürler hocam
250tl 'ye mekanik almayın ben arkadaşımla 'ogre' aldık ikimizde de tuşa basma sorunu çıktı ve iade ettik. düzgün bir şey arıyorsanız msi gk50 var ama bütçe ikiye katlanıyor. Tavsiyem düzgün bir mebran alın derim, onlardan da birkaç şey önerebilirim.
Hocam ben aslında çok oyun oynayan birisi olmayacağım işim 24 saat nöbet ayriyetten yazılım ile ilgileniyorum genelde kod yazacağım. Klavye benim için önemli akıcı bir kullanıma sahip olmalı mekanik olması bu konuda çok önemli midir bilmiyorum aslında.

Ogre için şans mı diyelim sorunsuz kullanan da var ilk aydan bozanda ben anlamadım

Ogre için şans mı diyelim sorunsuz kullanan da var ilk aydan bozanda ben anlamadım
aldığımızda zaten bozuktu, almadan aşırı güzel geliyordu bi anda tüm büyüsü gitti. her ne kadar öyle gözükmese de çok kalitesiz.
Ogrede sıkıntı varmış.

Teşekkürler hocam

Hocam ben aslında çok oyun oynayan birisi olmayacağım işim 24 saat nöbet ayriyetten yazılım ile ilgileniyorum genelde kod yazacağım. Klavye benim için önemli akıcı bir kullanıma sahip olmalı mekanik olması bu konuda çok önemli midir bilmiyorum aslında.
sen bilirsin hyperx alloy core, logitech g213 bakabilirsin membran olarak. mekanik ise gamepower warlock falan var ama ogreden daha kötü olduğunu düşünüyorum. Bu arada elimde elimde açılmamış bir alloy core var.

aldığımızda zaten bozuktu, almadan aşırı güzel geliyordu bi anda tüm büyüsü gitti. her ne kadar öyle gözükmese de çok kalitesiz.

sen bilirsin hyperx alloy core, logitech g213 bakabilirsin membran olarak. mekanik ise gamepower warlock falan var ama ogreden daha kötü olduğunu düşünüyorum. Bu arada elimde elimde açılmamış bir alloy core var.

Nası aldığında bozuktu , Kanalda incelemesi var taş gibi duruyo

Ogrede sıkıntı varmış.

Teşekkürler hocam

Nası aldığında bozuktu , Kanalda incelemesi var taş gibi duruyo
ilk elimizde geldiğinde benim a ve j, arkadaşın da shift ve a tuşları tutukluk yapıyordu, yani arada basmıyordu. Geri yolladık farkedince. Sonradan da ortaya çıkabilir bu durum. Bu da switchlerden değil klavyedeki devrelerden kaynaklanıyor. Bunu yaşayan başka tanıdıklarım da var ama tabii herkeste böyle sorun olacak diye bir şey yok. Şunu da belirteyim o tuşlara bastıkça daha çok soru çıkarmaya başladı

Son düzenleme:
Bu fiyat bandında bunları bulabildim ama nasıldır bilmiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,724
Üyeler
190,956
Son üye
tyriosky
Geri