Mekanik vs membran klavye

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,925
Aklimda k512 redragon klavye vardi lakin mekanik ile membran arasinda cok fark varmi hissedecek kadar tus omru sorun degil cok bi farki olur mu k512 nasildir?

Mekaniklerin basım hissiyatı çok daha güzel. Eğer umursamıyorsan basım hissini gerek yok ama umursuyorsan mekanik almak daha iyi her türlü.

Mekaniklerin basım hissiyatı çok daha güzel. Eğer umursamıyorsan basım hissini gerek yok ama umursuyorsan mekanik almak daha iyi her türlü.
Mekanik red switch almak istemiyorum cunku bastigimi hissetmiyorum sinir bozucu denedim biraz mediamarkta blue da cok sesli brown olabilir ama brown sadece inca marka var oda 1000tl 500tl farka deger mi ki

K552 kullanıyorum ve ben memnunum. Bence mekanik almalısın. Tuşa basım hissiyatı bence çok güzel.

Mekanik red switch almak istemiyorum cunku bastigimi hissetmiyorum sinir bozucu denedim biraz mediamarkta blue da cok sesli brown olabilir ama brown sadece inca marka var oda 1000tl 500tl farka deger mi ki
blue switch alcaksan dcde arkadaşlarının linçlerine göz yumman gerekiyo ciddi anlamda rahatsız edici ses yapıyor, mekanik dediğimiz olay ses değil genel olarak basış hissiyatı ve yanıt sürelerinden dolayı tercih ediliyor. red-mxsilent switchleri öneririm ama blue ve greenden uzak dur

blue switch alcaksan dcde arkadaşlarının linçlerine göz yumman gerekiyo ciddi anlamda rahatsız edici ses yapıyor, mekanik dediğimiz olay ses değil genel olarak basış hissiyatı ve yanıt sürelerinden dolayı tercih ediliyor. red-mxsilent switchleri öneririm ama blue ve greenden uzak dur
Blue kullanan ağır küfür yer kanka deliriyorum dc de mermi atar gibi tak tak

O yuzden brown alabilirim brown da sadece inca markada var ve 1000tl 500 tl fazladan vermek de pek istemiyorum gibi keske uyguna bulabilsem brown blue ve red alamam redde basis hissiyati hic iyi degil cok yumusak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,123
Üyeler
195,543
Son üye
syroxFF
Geri