max 1000 1500 TLmin fiyat kaç max kaç hocam
TR sitelerinden almak istiyorumMebraane klavyeye o kadar para verilirmi onu bilemem ama 600 700 TL şuan indirimde ve trdeki 1.5 - 2klık klavyelerden daha iyi olduğu söylenen bir klavye var mekanik istersen buyur https://tr.aliexpress.com/item/1005....0.0.611d406a8Hfrbj&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
hocam kullanıyor musun hızı ve tepkimesi nasıl ?hyperx alloy core rgb derim ben membrane için
yok ben kullanmadım ama kullanan bir arkadaş vardı forumda @Jon SnowTR sitelerinden almak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam kullanıyor musun hızı ve tepkimesi nasıl ?
görürse yorum yapar inşallahyok ben kullanmadım ama kullanan bir arkadaş vardı forumda @Jon Snow
tagleyemedim sanırım forumda görürsün indirimler paylaşıyor olmazsa özel mesaj göndergörürse yorum yapar inşallah
yanda kısayol tuşu istemiyorum![]()
Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.599,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu kullanıyorum 2 senedir gayet memnunum, hızı ve tepkimesi hakkında bilgim yok. Fps oynuyorum bir dezavantajı olduğunu görmedim