Neler Yeni

Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

firatbey

80+ Silver
bu ülkeyi sevmek için seviyosun adamlar türkiyeyi sömürüyo eba çöker ziya selçuk iyi haber der ekonomi bakanı''sözde bakan''ben kurla ilgilenmiyom der sen bu ülkede kaç tane üniversiteli işsiz var biliyomusun üniversiteden sonra da bakalım bu konuşmakarı yapabilecekmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

biz niye PC alamıyoz biliyonmu vergi vergi vergi 4000 TL lik konsolu kim 10000 TL yaptı vergi adam

Tamam dostum vergi istemiyorsan adamlar korona hastalarına bakmasın ilaç, aşı getirtmesinler sen bilgisayar al kendine uyar mı ?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Tamam dostum vergi istemiyorsan adamlar korona hastalarına bakmasın ilaç, aşı getirtmesinler sen bilgisayar al kendine uyar mı ?
ben vergi istemiyorum dedimmi? sadece abartmasınlar dedim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
indir (1).jpg

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bak dostum tek gelir kapısı vergi ülkenin vergi başka gelir kapısı yok
niye ülkenin tek gelir kapısı vergi biliyormusun adamlar imkan vermiyorki bir şey yapalım adam mesela ygs de 450 puan almuş ayt ve tyt dede ama bu zekasını kullanamadıktan sonra ne fayda mesela almanlar adamlar kaç yıldır araba yapıyor biz togg ile övünüyoruz atalarımızın yaptıkları ile övünüyoruz evet atalarımız bu ülke için çok güzel şeyler yaptı ama biz hala atalarımızın yaptıkları ile övünüyorsak bu ülke gelişememiş demektir

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
bilgin yoksa niye böyle konuşuyorsun kardeşim solcuysanız adam akıllı solcu olun abi bu ne
canım arkadaşım gecikmelimi geliyorsunuz siz ben ilk yazdığıma öyle böyle bir yangın yoktu olayın ta ilk başından yazdım

firatbey

80+ Silver
niye ülkenin tek gelir kapısı vergi biliyormusun adamlar imkan vermiyorki bir şey yapalım adam mesela ygs de 450 puan almuş ayt ve tyt dede ama bu zekasını kullanamadıktan sonra ne fayda mesela almanlar adamlar kaç yıldır araba yapıyor biz togg ile övünüyoruz atalarımızın yaptıkları ile övünüyoruz evet atalarımız bu ülke için çok güzel şeyler yaptı ama biz hala atalarımızın yaptıkları ile övünüyorsak bu ülke gelişememiş demektir

Nasıl kullanamıyor zekasını üniversiteye gidip okumak zekayı kullanmamak mı ?

majorw0w

80+ Silver
Vergiden dert yanması gereken adamlar Acun Ilıcalı, Ali Ağaoğlu gibi adamlar ama bizim burada bilgisayar alamadıkları için hükümet karşıtlığı yapan arkadaşlarımız yakınıyor
Boşver hocam dolar 1tl olsa çoğu pcden kalkmayacak belki de :D Bir sürü ss atabilirim sırf rahat ekran kartı alınıyor diye yurtdışına gitmek isteyen burada :D aylık 100 bin tl en az vergi ödüyorlar :(

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Nasıl kullanamıyor zekasını üniversiteye gidip okumak zekayı kullanmamak mı ?
hayır zekasını kullanmamak o değil kaç tane üniversite den mezun işsiz var biliyomusun adamlar bir işe girse para kazanıp kafasındaki projeleri uygulasa hem türkiye de daha gelir kapısı olucak mesela bir araba yaptık bunu amerikalılara almanlara sattık bu sayede belki dolar düşçek

firatbey

80+ Silver
hayır zekasını kullanmamak o değil kaç tane üniversite den mezun işsiz var biliyomusun adamlar bir işe girse para kazanıp kafasındaki projeleri uygulasa hem türkiye de daha gelir kapısı olucak mesela bir araba yaptık bunu amerikalılara almanlara sattık bu sayede belki dolar düşçek

Tamam kanka sen araba satarak dolar düşüreceğimizi düşünüyorsun.. İyi forumlar sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,304
Üyeler
161,432
Son üye
emir3407
Top Bottom