Neler Yeni

Memtest86 ile ram testim

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
  • Beğen
Reaksiyonlar: Sh1n

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
1300 diyorum.

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Olm naptın ramlere günah mı işlettin aw
21 ağustosta satın aldım ram lazımsa tertemiz kullanmak nasip olmadı belki sizede olmaz fakat baya yeni yani 🤓
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi yorum görmiştim forumda gerçek değildir de gaming gecesinde iade edilen veya hatalı ürünler satılıyor diye öyle olmuş olabilir mi :D
Hatalı ürün bu ürünün yanında halt yemiş

Hocam bi duraksadı 612 de ama inanıyorum ramlerime 1300de olur o kapasite var yani

Son düzenleme:

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
21 ağustosta satın aldım ram lazımsa tertemiz kullanmak nasip olmadı belki sizede olmaz fakat baya yeni yani 🤓

Hatalı ürün bu ürünün yanında halt yemiş

Hocam bi duraksadı 612 de ama inanıyorum ramlerime 1300de olur o kapasite var yani
sen hatalı olduğunu nasıl anladın ki Mavi ekran falan mı veriyordu sürekli

• Beğen

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
sen hatalı olduğunu nasıl anladın ki Mavi ekran falan mı veriyordu sürekli
Monitörle ilgili sorun yaşadım 2gündür ekran kapanıp açıldığında karıncalanıyordu o tv lerde kanal çekmeyince bembeyaz olur ya onun gibi olup 3-4 saniye içerisinde düzeliyordu da oda sanırım monitörü dönüştürücüyle başladığım için oluyordur oda ayrı bir mesele... Ramleri aida64 de stress testi yaparken farkettim donanım hatası verdi bios sıfırken hiç hata almamıştım testlerde fakat ram için docp açıp 3200mhz ye çektiğimde hatayı arada bir almaya başladım derken ram testi yaptım ki maşallah kusursuzmuş

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Aslında bazen docp ayarını açsamda sorunu belli etmemişti aida64 sonradan sırf ram stress testi yapınca ikide bir hafa verdiğini farkettim garip garip olaylar

BU NE LAN?

RAM'İ DÖVDÜN MÜ NAPTIN?
Düzgün çalış yüksek mhzde çalış diyip azarlarken alsana yüksek dedi bol bol hata çıktı 😄

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Aslında bazen docp ayarını açsamda sorunu belli etmemişti aida64 sonradan sırf ram stress testi yapınca ikide bir hafa verdiğini farkettim garip garip olaylar
değişim iste böyle kullanamazsın

Düzgün çalış yüksek mhzde çalış diyip azarlarken alsana yüksek dedi bol bol hata çıktı 😄
sen azarlamamışsın direkt yerden yere vurup duvara çarpıp balkondan fırlatmışsın :D

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A

sen azarlamamışsın direkt yerden yere vurup duvara çarpıp balkondan fırlatmışsın :D
Yarın ilk işim olacak hatta telefonla felan arayabilirsem daha iyi olur biraz kavgalı küfürlü iletişime geçmek istiyorum şuan tek düşüncem bu

Yarına kadar kullansam sıkıntı yaratırmı diğer parçalara 3-4 gündür kullanıyorum sistemi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
şok şok şok aida64 ile işlemci stresi testi yaparken ramlerinin çok ağır bozuk olduğunu fark etti

• Hahaha

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Resim çekiyorum gönderip gösterebilirsem diye her çekişimde bir sayı artıyor doyamadım foto almaya

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Yazık değil mi RAM'lere olm durdur testi :d