Bi yorum görmiştim forumda gerçek değildir de gaming gecesinde iade edilen veya hatalı ürünler satılıyor diye öyle olmuş olabilir miEvet
Evet
21 ağustosta satın aldım ram lazımsa tertemiz kullanmak nasip olmadı belki sizede olmaz fakat baya yeni yaniOlm naptın ramlere günah mı işlettin aw
Hatalı ürün bu ürünün yanında halt yemişBi yorum görmiştim forumda gerçek değildir de gaming gecesinde iade edilen veya hatalı ürünler satılıyor diye öyle olmuş olabilir mi
Hocam bi duraksadı 612 de ama inanıyorum ramlerime 1300de olur o kapasite var yani1300 diyorum.
sen hatalı olduğunu nasıl anladın ki Mavi ekran falan mı veriyordu sürekli21 ağustosta satın aldım ram lazımsa tertemiz kullanmak nasip olmadı belki sizede olmaz fakat baya yeni yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatalı ürün bu ürünün yanında halt yemiş
Hocam bi duraksadı 612 de ama inanıyorum ramlerime 1300de olur o kapasite var yani
Monitörle ilgili sorun yaşadım 2gündür ekran kapanıp açıldığında karıncalanıyordu o tv lerde kanal çekmeyince bembeyaz olur ya onun gibi olup 3-4 saniye içerisinde düzeliyordu da oda sanırım monitörü dönüştürücüyle başladığım için oluyordur oda ayrı bir mesele... Ramleri aida64 de stress testi yaparken farkettim donanım hatası verdi bios sıfırken hiç hata almamıştım testlerde fakat ram için docp açıp 3200mhz ye çektiğimde hatayı arada bir almaya başladım derken ram testi yaptım ki maşallah kusursuzmuşsen hatalı olduğunu nasıl anladın ki Mavi ekran falan mı veriyordu sürekli
Düzgün çalış yüksek mhzde çalış diyip azarlarken alsana yüksek dedi bol bol hata çıktıBU NE LAN?
RAM'İ DÖVDÜN MÜ NAPTIN?
değişim iste böyle kullanamazsınAslında bazen docp ayarını açsamda sorunu belli etmemişti aida64 sonradan sırf ram stress testi yapınca ikide bir hafa verdiğini farkettim garip garip olaylar
sen azarlamamışsın direkt yerden yere vurup duvara çarpıp balkondan fırlatmışsınAslında bazen docp ayarını açsamda sorunu belli etmemişti aida64 sonradan sırf ram stress testi yapınca ikide bir hafa verdiğini farkettim garip garip olaylar
Düzgün çalış yüksek mhzde çalış diyip azarlarken alsana yüksek dedi bol bol hata çıktı
Yarın ilk işim olacak hatta telefonla felan arayabilirsem daha iyi olur biraz kavgalı küfürlü iletişime geçmek istiyorum şuan tek düşüncem budeğişim iste böyle kullanamazsın
sen azarlamamışsın direkt yerden yere vurup duvara çarpıp balkondan fırlatmışsın
Yarına kadar kullansam sıkıntı yaratırmı diğer parçalara 3-4 gündür kullanıyorum sistemideğişim iste böyle kullanamazsın
sen azarlamamışsın direkt yerden yere vurup duvara çarpıp balkondan fırlatmışsın