EXCEPTION_NOT_HANDLED bu hatalardan bazıları diğerlerini bilmiyorum
Diğer rami çıkarınca sorun düzeliyor.
Sanırım sorun Ramde
Merhaba sergenkütük,
Konuyla ilgili size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Öncelikle bilgisayardaki uyumsuz veya eski grafik kartı sürücüsü nedeniyle system thread exception not handled hatası nedeniyle bu hatayı alabilirsiniz.
Bu sorunu gidermek için bilgisayarın güvenli modda yeniden başlatılması gerekir. Bilgisayarı Güvenli Modda önyükledikten sonra, uyumsuz grafik kartı sürücüsünü aygıt sürücüsünden kaldırmanız gerekir.
Yöntem 1: Bilgisayarı Güvenli Modda önyükleyin
Güvenli mod, Windows'u çalıştırmak için gerekli olan sınırlı sürücüleri kullanarak bilgisayarınızı başlatan bir tanılama modudur.
Windows 10'da bilgisayarınızı güvenli modda başlatma
Yöntem 2: Sürücüleri güncelleyin.
Adım 1: Windows tuşu + X tuşlarına basın ve Aygıt yöneticisi üzerine tıklayın.
Adım 2: Ekran Bağdaştırıcıları Arayın.
Adım 3: Ekran kartını sağ tıklayın ve Sürücü yazılımını güncelle'yi tıklayın.
Lütfen bütün sürücülerinizi üretici web sayfasına giderek son güncelleştirmeleri aldığınızdan emin olunuz.
Diğer sürücülerinizide herhangi bir hata var mı diye kontrol ediniz.
Windows 10 için herhangi bir sürücü yoksa, üreticinin web sitesinden en son sürücüyü indirin ve uyumluluk moduna kurmayı deneyin. Uyumluluk modu, Windows'un önceki bir sürümündeki ayarları kullanarak programı çalıştırır.
Sürücüleri uyumluluk moduna kurmak için bu adımları izleyin ve bunun yardımcı olup olmadığını kontrol edin.
a. Sürücüyü üreticinin web sitesinden indirin.
b. Sürücü kurulum dosyasını sağ tıklayın ve 'özellikler' üzerine tıklayın.
c. 'Uyumluluk' sekmesini tıklayın ve 'Bu programı uyumluluk modunda çalıştır' kutusunu işaretleyin ve açılır menüden eski bir versiyon işletim sistemini seçin ve yükleme işlemine devam edin.
d. Bu işlem tamamlandıktan sonra, bilgisayarı yeniden başlatın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
Ayrıca bakın:
Eski programlarınızı bu Windows sürümüyle uyumlu hale getirin.
BIOS ve Chipset güncelleştirmelerinizi bilgisayar üreticinizin sayfasından gerçekleştiriniz.
Başka bir konuda yardımcı olabilirsek bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyiniz.
bu makaleyi buldum ama buraya göre kesinlikle ramden dolayı olan bir sıkıntı yok ama ginede testi yap bence.