Meslek lisesinden üniversite okunur mu

çok zor olur senin için anadolu lisellilerden daha az eğitim görüp daha çok yüke gireceksin .
Peki üni de de uçak bakım istesem kazanma ihtimalim nedir bana bağlı olan kısmı %50 olarak varsaysanız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır 12. Sınıfta başlıyor staj meselesi haftada sanırsam 2 gün okula geliyorsun hafta içi hep iş yerindesin.
Bu staj işine ek para mevzusu vardı sanırım ne kadardır ortalama

Peki üni de de uçak bakım istesem kazanma ihtimalim nedir bana bağlı olan kısmı %50 olarak varsaysanız

Bu staj işine ek para mevzusu vardı sanırım ne kadardır ortalama
Benim arkadaşımın abisi yazılım bölümünde staj görüyor aylık 850 lira alıyor yemek+sigorta içinde hepsi ve temiz yerde çalışıyor.

Bu sana bağlı ben ne desem yalan olur .
Beni sınavda uçak bakım alanında biraz öne atıyormuş sanırım tercih mevzusunda tam olarak nedir o olay bir açıklar mısınız biliyorsanız

Benim arkadaşımın abisi yazılım bölümünde staj görüyor aylık 850 lira alıyor yemek+sigorta içinde hepsi ve temiz yerde çalışıyor.
Beni sınavda uçak bakım alanında biraz öne atıyormuş sanırım tercih mevzusunda tam olarak nedir o olay bir açıklar mısınız biliyorsanız

Ben 10. Sınıf öğrencisiyim bildiklerim bu kadar yeni konu açmanızı öneririm

Üniversite okuyabiliyorlar ama kazanların sayısı fazla değil diye biliyorum ve bazı bölümlerde M.T.O.K yazısı var onlara meslek lisesi mezunları girebiliyor yani oradan da şansın var

1.Meslek lisesi okuyacağım ama ileride üniversite okumak istiyorum böyle bir imkan var mı?

2.Arkadaşlarım gereksiz zaten öğretmiyorlar vs dediler ama ben okumak istiyorum aynı şeyleri görsem de üniversitesi ortamını deneyimlemek istiyorum.

3. Uçak bakım alanı kazandım ve onu okuyacağım okuduktan sonra direkt üniversitesiye geçiş oluyor diye bir şey duydum doğru mudur
Zor fakat imkansız değil.

Ben 10. Sınıf öğrencisiyim bildiklerim bu kadar yeni konu açmanızı öneririm
Son bi soru soracağım çok sordum özür dilerim. Üni ve lise mezunu arasında maaş başta olmak üzere bir fark var mı?
Bir de ücretsiz uçuş hakkı diye bir şey var sanırım doğru mu

Son bi soru soracağım çok sordum özür dilerim. Üni ve lise mezunu arasında maaş başta olmak üzere bir fark var mı?
Bir de ücretsiz uçuş hakkı diye bir şey var sanırım doğru mu
Kim demiş ücretsiz uçuf fln kimseye öyle bir ayrıcalık yok ve evet maaş ve çalışma ortamı farklı.

Neden okunmayasın öyle bir dünya yok. Ben meslek lisesi çıkışlıyım üniversite okudum ?

Hala var mı bilmiyorum ama bazı bölümlere ek puan veriliyor. Uçak elektroniği, uçak teknolojileri, mühendisliği vs. Bölümlerinde.

Geçende açıklamıştım yine açıklayayım, genelde aynı ücreti alıyorlar fakat iş yerleri genelde lise mezunlarını tercih ediyor teknisyenlik konusunda. Ayrıca 2 senelik üni okuyabilirsin zaten teknisyen olmak istiyorsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,524
Üyeler
187,203
Son üye
zozzonin2
Geri