DLSS ukts performans alırsan oyun aşırı bulanık olur. Dengeli yapmanı öneririm başka sorun yokBu ayarlarda ortalama 60 65 veriyor sizce kısmam gereken bi ayar var mı?
Eski sürümü indiriyordum yükleme bittikten sonra orada da ayarları yapayım tekrar dönüş sağlayayım ben.DLSS ukts performans alırsan oyun aşırı bulanık olur. Dengeli yapmanı öneririm başka sorun yok
Garip bende oynuyorum normalde fps 20 25 veriyor ama Windows G bastığımda Windows kendi fps sayısı nı açıyorum fps 30 50 arsı alıyorum sebebini bilen varmıMerhabalar.Metronun önceki serilerini bitirdim ve exodusu da oynamak istiyorum.Lakin grafik ayarlarını bir türlü tutturamadım.Geforce experience optimize edince grafikleri çok düşürüyor ben yaptığımda da fps kaybım oluyor.İdeal ayarları bilen kullanan varsa bana söyleyebilir mi?
Ryzen 5 5600H
16GB 3200MHZ
RTX 3050 4GB
165Hz ekran
170W adaptörüm var.Laptoptan oynamaktayım.
Evet enhanced versiyonuydu.Diğer versiyonu yükledim bir nebze daha düzelme oldu.PC enhanced versiyonunu kurmuş olma ihtimaliniz var mı? O versiyon tamamen Ray Tracing gösterisi için 3050'ye ağır gelebilir.