Neler Yeni

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Türktelekomdayım şubatın 15. de bitiyor vdsl hiper. Cayma bedelini sormadımda ilerisi için dedim cayma bedeli çıkmaz zaten. Bilerek paket fiyatını yüksek tutuyorlar ki ilerisinde caymayalım diye. Ama karar verdim gibi arasınlar direkt kabul ederiz. Sabit fiyat 15 ay güzel sadece türktelekom'u sevmiyorum çünkü 1-2 ay iş yapamadım interneti düzeltmediler felan o yüzden sordum başka operatör daha mı rahat uğraşır sorun olursa diye.
Teknik destek konusunda TT en hızlısı. Çünkü bu altyapıyı kullandıran ana firma. En geç 2 gün içerisinde geliyorlar. Cayma bedeli şuan aynı sağlayıcıya geçiş yapacağınız için çıkmaz. Ama bu pakete geçip ileride başka sağlayıcıya geçiş yaparsanız tabi ki cayma bedeli çıkar. Önceden taahhütler 24 aydı. Enflasyondan dolayı önce 18 sonra 15 ay yaptılar.

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Yavuz
Benim TT'da farklı pakette 300 küsür gün taahhüdüm vardı. Geçiş yapabildim. Yüksek ihtimal geçebilirsiniz.
hocam napmam lazım sizce müşteri hizmetlerini arayıp sorsam yardım ederler mi?

trouya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Can Gümüş
şuan 1000mbpsye 583tl ödüyorum 3 ay taahütüm var şimdi yenilmek mi daha mantıklı bitmeye yakın yenilemek mi mantıklı sizce

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam napmam lazım sizce müşteri hizmetlerini arayıp sorsam yardım ederler mi?
Müşteri hizmetlerini arayınca bu paketi göremiyorlar. Ama TT geçiş yapacağınızı duruma göre başka pakete geçiş yapacağınızı sorun. Sanmıyorum aynı sağlayıcıda başka pakete geçiş yaparken engel olacağını.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan 1000mbpsye 583tl ödüyorum 3 ay taahütüm var şimdi yenilmek mi daha mantıklı bitmeye yakın yenilemek mi mantıklı sizce
Hemen yenilemek daha mantıklı. Mart sonuna kadar diye bilgi veriyorlar ama talep ve zam oranları devam ederse erken bitirme hakları saklı.

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Yavuz
Müşteri hizmetlerini arayınca bu paketi göremiyorlar. Ama TT geçiş yapacağınızı duruma göre başka pakete geçiş yapacağınızı sorun. Sanmıyorum aynı sağlayıcıda başka pakete geçiş yaparken engel olacağını.

Hemen yenilemek daha mantıklı. Mart sonuna kadar diye bilgi veriyorlar ama talep ve zam oranları devam ederse erken bitirme hakları saklı.
tamam hocam denicem teşekkür ederim

hocam şuan konuşamam yarın arasam geç olur mu teklif için cidden kusura bakmayın çok soru soruyorum

trouya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Can Gümüş

1738696594558.png

hiç yazmadan böyle teklif veriyo şuan taahhüt sonunda yenilemek daha mantıklı gibi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
tamam hocam denicem teşekkür ederim

hocam şuan konuşamam yarın arasam geç olur mu teklif için cidden kusura bakmayın çok soru soruyorum
Mart sonuna kadar süre vermişler. Problem olmaz.

Alıntıyı görüntüle
hiç yazmadan böyle teklif veriyo şuan taahhüt sonunda yenilemek daha mantıklı gibi
Onu bilemem. Karar sizin. Bir bakmışsınız yok olmuş. :)

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,389
İsim
Berk

Bambaataa

80+
Halihazırda TTNET 100mbps fibere 499 TL ödüyorum taahhütüm ağustos ayında bitecekti. Konuyu görüp mesaj attım 30 dk sonra aradılar, 500mpbs 669 TL tarifeye geçtim + 11 TL kurulum ücreti + 55 TL modem ücretim var eskiden kalan onlarla beraber 500 mpbs ye aylık 735 TL ödeyeceğim 15 ay sabit, iyi oldu şu piyasada. Paylaşım için teşekkürler işin gücün rast gitsin hocam.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,389
İsim
Berk
20 dakika önce X adresine yazdım demin aradılar zaten herhalde bir çok kişi aradığı için konuya hakimler direkt paket bilgilerini aktardılar ve tarife geçiş için işleme aldıklarını daha sonra farklı bir operatör tarafından aranacağımı söyledi telefondaki arkadaş. (50 mb için 459tl ödüyordum şimdi 100mb için 409tl ödeyeceğim) çok teşekkürler konu sahibi arkadaş

omer1902

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ömer
20 dakika önce X adresine yazdım demin aradılar zaten herhalde bir çok kişi aradığı için konuya hakimler direkt paket bilgilerini aktardılar ve tarife geçiş için işleme aldıklarını daha sonra farklı bir operatör tarafından aranacağımı söyledi telefondaki arkadaş. (50 mb için 459tl ödüyordum şimdi 100mb için 409tl ödeyeceğim) çok teşekkürler konu sahibi arkadaş
bende 50mbps internete 450 küsür ödüyordum 100 mbite gecmek istiyorum.409 tl harici herhangi bir ücret yansıtıldımı?

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
12mbps ye 590 lira vermek bana koyuyordu şimdi 329 lira olmuş . Bakalım mesaj atalım yardımcı olcaklar mı

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,767
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
beni niye aramadılar ya hala bekliyom :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR