Neler Yeni

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Dünyalı Birisi
Taahütüm bitmesine 1 ay kalmıştı.
75mb 258TL ödüyorum. 100mb olursa 409 iyi olacak.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
mehmet ali oğuz
2 ay kalmıştı yenileyeyim bari fiber geleceği yok :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaw şikayetniz alınmıştır diye msj geldi a:SDASd

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çoktan geçtik bu tariflere. Tavsiye ederiz kullanabilecek, yararlanabilecek olanlara.
Hayırlı olsun. Bende 4 gün önce geçtim. Konu açılmayınca açtım. Şuanda aktif olarak kullanan herkes neredeyse daha pahalı kullanıyor. Herkesin işine yarar.

2 ay kalmıştı yenileyeyim bari fiber geleceği yok :D

Yaw şikayetniz alınmıştır diye msj geldi a:SDASd
Talebinizi almışlar. TT tarafından aranacaksınız.

Cardatore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Varol Can
Hayırlı olsun. Bende 4 gün önce geçtim. Konu açılmayınca açtım. Şuanda aktif olarak kullanan herkes neredeyse daha pahalı kullanıyor. Herkesin işine yarar.

Talebinizi almışlar. TT tarafından aranacaksınız.
banada şikayetiniz alınmıştır diye mesaj geldi

kaya4136

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alperen Kaya
75 Mbps 250 TL ödüyordum, 4 Mart tahaddüt bitecekti. Eğer bu fiyattan yaparlarsa 100 Mbps geçeceğim. Konu sahibine teşekkür ederim.

Hermit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serbülent
arkadaş uyardıktan sonra yazdım 19:15'te. 20dk önce aradılar ve onayımı aldılar şu an beklemedeyim. muhtemelen mesai saatleri içerisinde aynı paketi 200 tl daha az alacağım. Altyapım maksimum 40mps desteklediğinden 35mps yaptım 550 tlden 360 TL'ye...

Edit: Totalde 1 saat 30 dakika, 1 saat 45 dakikada halloldu.

E2: Paket geçişi henüz gerçekleşmedi, gerçekleştiğinde güncellerim.

Son düzenleme:

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router

Cicikuşs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berkay Öztürk
100 mbit almıştım üç dört ay önce 40 ı görmüyor, 50 mbit iken de 40 ı görmüyordum. İyi düşünün taşının bence ucuz değil

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Batuhan Divrik
banada şikayetiniz alınmıştır diye mesaj geldi
Twiter üzerinden yazdığınız için otomatik şikayet olarak kaydediyor. O şekilde mesaj geliyor sonra normal arıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Te
Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/100 Mbps 409 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Mevcut TT aboneleri kampanyadan yararlanabilir.
Taahhüt sürenizin kaç gün kaldığının önemi yok. Hemen bu paketlere geçebilirsiniz. Ekstra bir cayma bedeli ödemezsiniz.
Geçmek için fiber kullanmanıza gerek yok. VDSL kullananlarda geçebilir. ( Fiberde TT modemini kullananlar için Fiberde ekstra olarak 35 TL modem ücreti eklenmektedir.)
Kampanyadan yararlanabilmeniz için sizi aramaları gerekmektedir. Uygulamadan veya müşteri temsilcisine bağlanarak paketleri göremezsiniz.
Paketlere geçerken yaklaşık 1-2 dakika internet kesintiniz olacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için;
https://x.com/TTDestek veya https://www.facebook.com/TurkTelekom adreslerine '' Şuanda aktif olarak TT evde internet müşterisiyim. “Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2” bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. '' yazarak iletişim numaranızı yazmanız gerekmektedir. Onlar kısa süre içerisinde cevap yazacaklardır. İnternetin kayıtlı olduğu telefona kaydınız alınmıştır şeklinde SMS gelecektir. Kısa süre içerisinde aranacaksınız ve anında pakete geçiş yapabileceksiniz.

Alıntıyı görüntüle

Kampanya bilgilendirmesi için yavuzd58'e teşekkürler.
Hocam mevcut müşteri demişsiniz ama Ben üyeliğimi 2 ay önce iptal ettirdim ve şu anda da kullanmıyorum. Sizin dediğiniz gibi yapıp şansımı denesem olurmu?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Batuhan Divrik
100 mbit almıştım üç dört ay önce 40 ı görmüyor, 50 mbit iken de 40 ı görmüyordum. İyi düşünün taşının bence ucuz değil
İnternetin fiber ise imkansız bir şey ara destek al eğer fiber değil vdsl ise arıza kaydı oluştur gelirler eğer altyapınız 100 desteklemiyor 50 destekliyorsa hızınızı düşürüp daha az para ödersiniz.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam mevcut müşteri demişsiniz ama Ben üyeliğimi 2 ay önce iptal ettirdim ve şu anda da kullanmıyorum. Sizin dediğiniz gibi yapıp şansımı denesem olurmu?
Sadece mevcut müşteriler için geçerli. Diğer operatörlerden arayanlar olmuş kabul görmemişler.

Hermit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serbülent
Birde telefondaki hanım efendi 359 tl + 75tl bağlantı ücreti söyledi bu ay için. paket değişimi yaptığım için oldu. bu bilgi es geçilmiş. inşallah bu ay içindir. tam dinleyemedim kadını..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,975
Üyeler
167,034
Son üye
mehmetinhoo
Top Bottom