Hayırlı olsun. Bende 4 gün önce geçtim. Konu açılmayınca açtım. Şuanda aktif olarak kullanan herkes neredeyse daha pahalı kullanıyor. Herkesin işine yarar.Çoktan geçtik bu tariflere. Tavsiye ederiz kullanabilecek, yararlanabilecek olanlara.
Talebinizi almışlar. TT tarafından aranacaksınız.2 ay kalmıştı yenileyeyim bari fiber geleceği yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaw şikayetniz alınmıştır diye msj geldi a:SDASd
banada şikayetiniz alınmıştır diye mesaj geldiHayırlı olsun. Bende 4 gün önce geçtim. Konu açılmayınca açtım. Şuanda aktif olarak kullanan herkes neredeyse daha pahalı kullanıyor. Herkesin işine yarar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Talebinizi almışlar. TT tarafından aranacaksınız.
Ararlar kısa zamanda. Pazar günü bile arıyorlar.banada şikayetiniz alınmıştır diye mesaj geldi
Twiter üzerinden yazdığınız için otomatik şikayet olarak kaydediyor. O şekilde mesaj geliyor sonra normal arıyorlar.banada şikayetiniz alınmıştır diye mesaj geldi
Hocam mevcut müşteri demişsiniz ama Ben üyeliğimi 2 ay önce iptal ettirdim ve şu anda da kullanmıyorum. Sizin dediğiniz gibi yapıp şansımı denesem olurmu?Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/100 Mbps 409 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)
Mevcut TT aboneleri kampanyadan yararlanabilir.
Taahhüt sürenizin kaç gün kaldığının önemi yok. Hemen bu paketlere geçebilirsiniz. Ekstra bir cayma bedeli ödemezsiniz.
Geçmek için fiber kullanmanıza gerek yok. VDSL kullananlarda geçebilir. ( Fiberde TT modemini kullananlar için Fiberde ekstra olarak 35 TL modem ücreti eklenmektedir.)
Kampanyadan yararlanabilmeniz için sizi aramaları gerekmektedir. Uygulamadan veya müşteri temsilcisine bağlanarak paketleri göremezsiniz.
Paketlere geçerken yaklaşık 1-2 dakika internet kesintiniz olacaktır.
Kampanyadan yararlanmak için;
https://x.com/TTDestek veya https://www.facebook.com/TurkTelekom adreslerine '' Şuanda aktif olarak TT evde internet müşterisiyim. “Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2” bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. '' yazarak iletişim numaranızı yazmanız gerekmektedir. Onlar kısa süre içerisinde cevap yazacaklardır. İnternetin kayıtlı olduğu telefona kaydınız alınmıştır şeklinde SMS gelecektir. Kısa süre içerisinde aranacaksınız ve anında pakete geçiş yapabileceksiniz.
Alıntıyı görüntüle
Kampanya bilgilendirmesi için yavuzd58'e teşekkürler.
İnternetin fiber ise imkansız bir şey ara destek al eğer fiber değil vdsl ise arıza kaydı oluştur gelirler eğer altyapınız 100 desteklemiyor 50 destekliyorsa hızınızı düşürüp daha az para ödersiniz.100 mbit almıştım üç dört ay önce 40 ı görmüyor, 50 mbit iken de 40 ı görmüyordum. İyi düşünün taşının bence ucuz değil
Sadece mevcut müşteriler için geçerli. Diğer operatörlerden arayanlar olmuş kabul görmemişler.Hocam mevcut müşteri demişsiniz ama Ben üyeliğimi 2 ay önce iptal ettirdim ve şu anda da kullanmıyorum. Sizin dediğiniz gibi yapıp şansımı denesem olurmu?