Şimdi anlamdım Facebook yada x adreslerine yazdığımızda bize telefon numarası mı bırakıyorlar hocam dolandırıcı falan olmasınHayır. Maalesef onları aradığınızda böyle bir kampanya göremediklerini söylüyorlar. O yüzden yazdığın gibi onlara mesaj atarak aramalarını beklemek zorundasınız.
Yine anlamamış hayır hoca biz numara bile bırakmadık otomatik buluyo adamlarŞimdi anlamdım Facebook yada x adreslerine yazdığımızda bize telefon numarası mı bırakıyorlar hocam dolandırıcı falan olmasın
Linkleri attım oraya yazdığım mesajı kopyalayıp internet hattı kimin üzerineyse onun numarasını yazacaksınız. Onlar zaten SMS olarak kaydınız alındı diye SMS atacak. Attığım linkler dolandırıcı olamaz.Şimdi anlamdım Facebook yada x adreslerine yazdığımızda bize telefon numarası mı bırakıyorlar hocam dolandırıcı falan olmasın
Bana 50 dakikada döndüler. Bazı kişilere 10 saatte dönüş yapmışlar. Yoğunluğa göre değişiyor sanırım.Bende dediğiniz gibi yazdım şimdi inşallah geri dönerler
Peki mesela olduğu zaman ben 35 mb 545 TL ödüyorum 100 mb yükseliyor ve 409 TL'ye mı düşüyor aylık ödememizLinkleri attım oraya yazdığım mesajı kopyalayıp internet hattı kimin üzerineyse onun numarasını yazacaksınız. Onlar zaten SMS olarak kaydınız alındı diye SMS atacak. Attığım linkler dolandırıcı olamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana 50 dakikada döndüler. Bazı kişilere 10 saatte dönüş yapmışlar. Yoğunluğa göre değişiyor sanırım.
Evet. Sadece fatura kesim tarihinize göre bu ay içerisindeki fatura farklı gelebilir. Altyapınızın desteklediği ölçüde geçiş yapabilirsiniz.Peki mesela olduğu zaman ben 35 mb 545 TL ödüyorum 100 mb yükseliyor ve 409 TL'ye mı düşüyor aylık ödememiz
Mart ayına kadar uzatıldığı bilgisi var ama kampanyayı kaldırma hakları var tabii ki.Kampanya son tarihi belli midir?
Adam online işlemlerden mi yap demiş konuyu bir oku önce lütfen. Twitter üzerinden yaz TT'ye geri dönüş sağlarlar.Bendeki şansa bakar mısın daha yeni ttye geçtim ve 4. ayınızı doldurmadan paket değişikliği yapamıyoruz diyor DDDDDD online işlemlerden bu şekilde gözüküyor