Neler Yeni

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ali
Mesaj geldi şikayetiniz bildirime alındı diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murat
Hayır. Maalesef onları aradığınızda böyle bir kampanya göremediklerini söylüyorlar. O yüzden yazdığın gibi onlara mesaj atarak aramalarını beklemek zorundasınız.
Şimdi anlamdım Facebook yada x adreslerine yazdığımızda bize telefon numarası mı bırakıyorlar hocam dolandırıcı falan olmasın

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şimdi anlamdım Facebook yada x adreslerine yazdığımızda bize telefon numarası mı bırakıyorlar hocam dolandırıcı falan olmasın
Linkleri attım oraya yazdığım mesajı kopyalayıp internet hattı kimin üzerineyse onun numarasını yazacaksınız. Onlar zaten SMS olarak kaydınız alındı diye SMS atacak. Attığım linkler dolandırıcı olamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende dediğiniz gibi yazdım şimdi inşallah geri dönerler
Bana 50 dakikada döndüler. Bazı kişilere 10 saatte dönüş yapmışlar. Yoğunluğa göre değişiyor sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murat
Linkleri attım oraya yazdığım mesajı kopyalayıp internet hattı kimin üzerineyse onun numarasını yazacaksınız. Onlar zaten SMS olarak kaydınız alındı diye SMS atacak. Attığım linkler dolandırıcı olamaz.

Bana 50 dakikada döndüler. Bazı kişilere 10 saatte dönüş yapmışlar. Yoğunluğa göre değişiyor sanırım.
Peki mesela olduğu zaman ben 35 mb 545 TL ödüyorum 100 mb yükseliyor ve 409 TL'ye mı düşüyor aylık ödememiz

bugter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Burak
Kampanya son tarihi belli midir?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki mesela olduğu zaman ben 35 mb 545 TL ödüyorum 100 mb yükseliyor ve 409 TL'ye mı düşüyor aylık ödememiz
Evet. Sadece fatura kesim tarihinize göre bu ay içerisindeki fatura farklı gelebilir. Altyapınızın desteklediği ölçüde geçiş yapabilirsiniz.

Kampanya son tarihi belli midir?
Mart ayına kadar uzatıldığı bilgisi var ama kampanyayı kaldırma hakları var tabii ki.

Ghost.

80+
Eğer de geçemeyen olursa mobil uygulama da herkeste var mı bilmiyorum ama böyle tarifeler de mevcut ilgilenenler olursa
200 Mbps 649
500 Mbps 719
1000 Mbps 819
15 ay taahhüt

Hermit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serbülent
Bendeki şansa bakar mısın :D daha yeni ttye geçtim ve 4. ayınızı doldurmadan paket değişikliği yapamıyoruz diyor :DDDDDDD online işlemlerden bu şekilde gözüküyor

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Batuhan Divrik
Bendeki şansa bakar mısın :D daha yeni ttye geçtim ve 4. ayınızı doldurmadan paket değişikliği yapamıyoruz diyor :DDDDDDD online işlemlerden bu şekilde gözüküyor
Adam online işlemlerden mi yap demiş konuyu bir oku önce lütfen. Twitter üzerinden yaz TT'ye geri dönüş sağlarlar.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
indirim bedeli denen saçmalığa müsade edilmemeli insanları bağlayıp ceza olarak kitlemeye çalıştıkları bi zırvadan ibaret

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,944
Üyeler
167,031
Son üye
mami_shits
Top Bottom