❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Hocam ttnet bayisinde de işlem gerçekleştiriliyor mu gittiğinizde ne konuştunuz az önce müşteri hizmetleri işte konuştuğumda fiberde yılın fırsatı kampanyası için talebimin alındığı söylendi
Mustafa bey mesajınızı gönderdiyseniz geri dönüş beklemeniz gerekmektedir. Onun dışında herhangi bir şekilde bu pakete geçilmesi söz konusu değil aktarılanlara göre.

İsmimi nereden biliyorsunuz hocam
1743069421478.png

1000mb limitsiz 3-4 gün önce 1.dönem 604 2.dönem 704 tl ye aldım

Arkadaşlar başka iss kullananlar tt'ye geçmek için mecburen taahütlü paket seçecek ondan sonra bu paketlere geçilebilyor mu? Gidip 100 mb paket alsak mesela taahütlü 1000 mbps pakete geçebiliyor muyuz kampanya kapsamında aynı dönemde.

Serbülent bey internet ara sıra kesiliyor ancak telekom ekibi buna çözüm bulamıyor ne yapabilirim (Fiber internet kullanıyorum)
Vdsl özelinde konuşmak gerekirse aynı problemi yaşan bir arkadaşım 100mbps sağlamasına ve dağıtım kutusu evinin dibinde olmasına rağmen internet kesilme problemleri yaşıyordu. Paketini 80mbps'ye çektikten sonra çözülmüştü. Yine sizin gibi çözüm bulunamadı ve bu şekilde bir çözümle hallettiler.

Bir çok sebep olabilir. Evinize gelen kabloda problem olabilir, CGNAT'tan dolayı mesai saatleri dışında birden fazla kullanıcının bağlanması sebebiyet veriyor olabilir. Modemin fazla ısınması olabilir... liste bu şekilde ilerleyebilir.

@Tearz Hocam maalesef sizin dediğiniz gibi değil olay. Kampanya fiyatı + Bağlantı ücreti (kendi paketimden örnek vereceğim 359+72=441TL) veriliyor kalan tahattüt süresi boyunca. Kısacası burada yanlış bilgilendirme var.

TurkTelekom bayisine gittiğimde de aynısını söylediler, Müşteri hizmetleriyle yaptığım 2 görüşmede de aynısını söylediler. Kısacası BAĞLANTI ÜCRETİ KAMPANYA FİYATINA DAHİL DEĞİL, AYRIYETTEN ÖDENEN BİR TUTAR.
Kampanya fiyatı + Bağlantı ücreti Şeklinde.

ben yinede bir şikayet oluşturdum, son durum hakkında burada yine mesaj atarak bilgilendirmesini yaparım.

Pakete yeni geçecek arkadaşların personel ile görüşürken bu konuyu dikkatle dinlemesini tavsiye ederim.

yine kârda mıyım? Evet. önceden 550tl vereceğim pakete 441TL veriyorum.
Evet arkadaşlar TurkTelekom ulaştı ve sadece ilk ay için değil TAHATTÜT boyunca bağlantı ücreti kampanya fiyatının dışında ekstra olarak yansıtıldığını belirttiler. Kampanya fiyatına dahil değilmiş.

Kampanya fiyatı + Bağlantı Ücreti şeklinde tahattüt boyunca olacağını söylediler. Maalesef ki 360 lira yerine totalde 441 lira ödemeye devam edeceğim. 110TL kârdayım her halükârda.

kampanyaya katılmak için ttdesteğe yazdım twitterdan onlineişlemlere yönlendirdi kampanyanın onlineişlemlerde olmadıgını ve ancak sizin tarafınızdan yapıldıgını belirttim ve kampanyanın devam ettiğinin altını çizdim mesaj gelmedi daha güncelleyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

müşteri temsilcisini aradım pek bir şeyden haberi yok online işlemler zart zurt diyip duruyor ttnetdestek hattına yazdım falan dedim ordan da işleminize devam edebilirsin biz burda öyle bir paket göremiyoruz seçilmemişsinizdir falan diyor anlamadım twitterdan darlamaya devam edicem
Müşteri temsilcisini arayıp fiberde yılın fırsatı kampanyası için kayıt oluşturulmasını istedim 2.kez arayıp hangi paketi istediğim soruldu sonrasında gün içinde iletişime geçilerek geçişim sağlandı hala aktif

Alıntıyı görüntüle

arkadaşlar iyi günler geçtiğimiz aylarda bu kampayaya geçen arkadaşlarda da faturalarında böyle bir YUVARLAMA ve TAKSİT saçmalığı sizde de var mı acaba? :D birazdan teknik servisten yönlendirme alıp konuşacağım merak ettim. Önümüzdeki ay için de 441TL tutar gösteriyorlar normalde 360TL olması gereken faturayı :D

Güncelleme;
Kurulum TAKSİTlendirmesiymiş. Tahattütüm boyunca aylık 72TL ödemem gerektiğini söylüyorlar. Birazdan çıkıp Türk Telekom bayiine gidip bu ne saçma iş diye soracağım.

Ekstradan Kurum Tahattütnamesine online işlemler üzerinden baktığımda abone imzası yerinde benim imzam yok HAHAHAHA :D çok iyi kan alıcam.
Bunun kurulum değil de modem ücreti olduğunu düşünüyorum daha önceki kampanyadan modem ücreti ödemiyordum buna geçerken müşteri temsilcisi 19,99 modem ücreti ödeyeceksin dedi. Tabi fatura daha gelmedi gelince asıl tutarı göreceğiz. Aşağıdaki görselde de durumuna göre 75'tl ye kadar diyor.

Dün ben aradım kampanyaya geçmek icin mesajda attım yapmadılar :(
kampanyaya katılmak için ttdesteğe yazdım twitterdan onlineişlemlere yönlendirdi kampanyanın onlineişlemlerde olmadıgını ve ancak sizin tarafınızdan yapıldıgını belirttim ve kampanyanın devam ettiğinin altını çizdim mesaj gelmedi daha güncelleyeceğim

müşteri temsilcisini aradım pek bir şeyden haberi yok online işlemler zart zurt diyip duruyor ttnetdestek hattına yazdım falan dedim ordan da işleminize devam edebilirsin biz burda öyle bir paket göremiyoruz seçilmemişsinizdir falan diyor anlamadım twitterdan darlamaya devam edicem
Müşteri temsilcisini arayıp kampanyanın tam ismini söyleyip talep oluşturması gerektiğini belirtin, o talebi oluşturduğunda bu kampanyayla ilgilenen ekip arıyor benim anladığım. Kampanya yok veya bitti derlerse bu kampanyaya geçen arkadaşlarım var deyin hatta biri dün geçti falan deyin, o zaman dikkate alacak bilmeyen de olsa.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-27 234334.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-27 234334.png
    30.6 KB · Hit: 58
Son düzenleme:
Evet arkadaşlar TurkTelekom ulaştı ve sadece ilk ay için değil TAHATTÜT boyunca bağlantı ücreti kampanya fiyatının dışında ekstra olarak yansıtıldığını belirttiler. Kampanya fiyatına dahil değilmiş.

Kampanya fiyatı + Bağlantı Ücreti şeklinde tahattüt boyunca olacağını söylediler. Maalesef ki 360 lira yerine totalde 441 lira ödemeye devam edeceğim. 110TL kârdayım her halükârda.
Hocam bende o şekilde bi ücret yok. 29 tl civarı bi modem ücreti dahil olarak bu ay 613 tl ödeyeceğim (%25 engelli indirimim var paketim 1000 mb) (779 un %25i yok + 29 modem ücreti) geçen ayki faturamda ayın 10u gibi geçtiğimden 629 tl gelmişti. Faturayı ekliyorum.

Ekler

• IMG_5770.jpeg
    IMG_5770.jpeg
    213.8 KB · Hit: 47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887