Microsoft Edge baya iyi olmus.

@RevDeisDou ,

Reklam engelleyici olarak Microsoft Edge'de uBlock Origin kullanabilirsiniz. Az kaynak tüketir ve başarılı bir şekilde reklamları engeller.

Bu yönergede belirttiğim ayarları da uygulamayı unutmayınız.

@RevDeisDou ,

Reklam engelleyici olarak Microsoft Edge'de uBlock Origin kullanabilirsiniz. Az kaynak tüketir ve başarılı bir şekilde reklamları engeller.

Bu yönergede belirttiğim ayarları da uygulamayı unutmayınız.

:)
1605353232554.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Microsoft edge de izleme engellemeyi katı yapınca çoğu reklam engelleniyor sence gerek varmı ?
Ben dengelideyim ya.

Birde Malwarebytes Browser guard var belki oda engelliyor olabilir
Ama şöyle bir şey var hem malwarebytesi hemde izleme engellemeyi kapadım gene reklam gelmiyor reklam engelleyicide kullanmıyorum aslında

Tablet ve bilgisayarda Google chrome ve telefonda safari kullanıyorum.

Merhaba FightForHonor,

Gerekli olduğunu düşünüyorum. uBlock Origin'in pop-up blocker'ını her daim aktif tutmak için şunu yapınız :

Technopat logosuna benzeyen işarete 1 defa tıklayın.

1605353232554-png.85138

Ardından en solda bulunan pencere işaretine tıklayın. Sonra Technopat logosuna benzeyen işaretin sağ tarafında bulunan yenile benzeri işarete basıp, Technopat logosuna benzeyen şeye 1 defa daha tıklayın. Bu sayede uBlock Origin'in pop-up blocker özelliği her sitede çalışır hale gelmiş olacak.

Ben çıktığından beri Microsoft Edge kullanıyorum. Hem daha stabil geldi hem de RAM kullanımı Chrome göre %40 daha az.

Edge'in kapalı betası bana 2 yıl önce geldi. İlk gördüğümde çok şaşırmıştım. Edge, o yavaş ve eski görünümlü tarayıcı çok yeni bir boyut kazanmış. Betada tabii ki hatalar vardı mesela Adblocker'lar düzgün çalışmıyordu. Şu anda ikisini de kullanıyorum. İleride sadece Edge bile kullanabilirim.

Firefox'ın güvenlik anlamında ne kadar iyi olduğunu şu görsel ile hatırlatmak isterim.

fyırfox.jpg

Geri