Microsoft kartımdan para çekti

musaff

80+
Reaksiyon skoru
2
microsoft kartımdan habersiz para çekti ve sitesinde hiçbir yerde gözükmüyor ne yapmalıyım destek kısmı çok karmaşık anlamadım

microsoft kartımdan habersiz para çekti ve sitesinde hiçbir yerde gözükmüyor ne yapmalıyım destek kısmı çok karmaşık anlamadım
ne yani microsoft senin paranı mı dızladı .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şakası bir yana önceden bir microsoft hizmetine aboneliğin mi vardı

Ücretli bir üyeliğin yoksa çekmez. Ofis, oyun, video veya grafik uygulama. Kurulu olanlardan hangisi ücretli? Microsoft mağaza'dan bakabilirsin.

%99 ön sipariş oyun aldın parası şimdi çekildi sen Ödemiştim sanıyorsun :D

ne yani microsoft senin paranı mı dızladı .d

şakası bir yana önceden bir microsoft hizmetine aboneliğin mi vardı
1 veya 2 ay önce one drive de 50 gb lik depolama alanı satın aldım ama ondan olur mu

%99 ön sipariş oyun aldın parası şimdi çekildi sen Ödemiştim sanıyorsun :D
yok almadım

bankayı ara ve iade iste microsoft store bunu hep yapıyor. Kartınıda iptal ettir bilgilerin çalındı muhtemelen. Microsoft store u da ara durumu söyle iade ediyorlar zaten mecburlar dava edilmemek için. Oradaki yetkili çocuk varmı evinizde oyun satın alınmış diyip çocuğuna suç atmaya çalışıyor çocuğum yok diyip geç.şikayetvar sitesine bakarsan binlerce aynı şikayet var zaten

1 veya 2 ay önce one drive de 50 gb lik depolama alanı satın aldım ama ondan olur mu

yok almadım
O zaman devam eden abonelik vardır hocam ben tüm forumla beraber Cronos: The New Dawn aldınız sandım parası dün kesildi çünkü

O zaman devam eden abonelik vardır hocam ben tüm forumla beraber Cronos: The New Dawn aldınız sandım parası dün kesildi çünkü

sadece dediğim gibi önceki abonelik var ve iptal edilmiyor 50 gb lik one drive eskiş aboneliği ama ondan da çekmez herhalde

bankayı ara ve iade iste microsoft store bunu hep yapıyor. Kartınıda iptal ettir bilgilerin çalındı muhtemelen. Microsoft store u da ara durumu söyle iade ediyorlar zaten mecburlar dava edilmemek için. Oradaki yetkili çocuk varmı evinizde oyun satın alınmış diyip çocuğuna suç atmaya çalışıyor çocuğum yok diyip geç.şikayetvar sitesine bakarsan binlerce aynı şikayet var zaten
banka kartınızı kapatıp itirazda bulunalım diyor ve microsoft storu nasıl arayacağım numarası 0850 390 2777 mi buysa eğer aradım ama bot pekte yardımcı olmadı ve desteğe bağlamadı sadece bir adres verdi

27 temmuzda almışım dün yine çekmiş nasıl iade istiyeceğim

Ekler

• 1000023380.webp
    1000023380.webp
    2.2 MB · Hit: 24
Son düzenleme:
desteğin bana dediğine bakın
Aboneliğin The Joker: Mortal Kombat 11 için olduğunu kontrol edebildiğim için ayrıntılar için teşekkür ederim.
ben bunu 6 ay kadar önce almayı denedim ve alamadım daha dün kendi kendine almış ve adamlar yardımcı olmuyor bunu nasıl iade edicem

oyun alan yok milletin çocuğu varsa diye kandırmaya çalışıyorlar çocuğunuz sizden habersiz kartınızdan çekmiştir diyorlar dolandırıcılık tekniği
Koca Microsoft buna mı ihtiyaç duysun :D ben iptal etmeyi unuttuğum game pass ücretini bile geri aldım suporttan rica edip arkadaşın ki sistemsel hata gibi isterse iptal ederler muhtemelen

Koca Microsoft buna mı ihtiyaç duysun :D ben iptal etmeyi unuttuğum game pass ücretini bile geri aldım suporttan rica edip arkadaşın ki sistemsel hata gibi isterse iptal ederler muhtemelen
1 ay önce one drive den 50 gb lik depolama aldım aboneliği iptal edemedim edilmiyodu çünki
destekle görüştüm adamlar doğrudan iptal edemiyomuş

ohoo sen neyi bekliyorsun kartının bilgileri çalınmış kartını iptal ettir acil geri aide talebi oluştur banka zaten savcılığa başvuruyor kendisi banka sorumlu

KEşke bende saçma sapan yorumlar yapıp gülücük emojileri koysam laylay lom. Gir şikayetvar sitesine microsoft store yaz oradakileri sırıtarak oku emoij koymakla olmuyor sen giderken ben dönmüştüm çoktan haberin olsun

Geri