ne yani microsoft senin paranı mı dızladı .dmicrosoft kartımdan habersiz para çekti ve sitesinde hiçbir yerde gözükmüyor ne yapmalıyım destek kısmı çok karmaşık anlamadım
şakası bir yana önceden bir microsoft hizmetine aboneliğin mi vardımicrosoft kartımdan habersiz para çekti ve sitesinde hiçbir yerde gözükmüyor ne yapmalıyım destek kısmı çok karmaşık anlamadım
1 veya 2 ay önce one drive de 50 gb lik depolama alanı satın aldım ama ondan olur mune yani microsoft senin paranı mı dızladı .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şakası bir yana önceden bir microsoft hizmetine aboneliğin mi vardı
yok almadım%99 ön sipariş oyun aldın parası şimdi çekildi sen Ödemiştim sanıyorsun![]()
O zaman devam eden abonelik vardır hocam ben tüm forumla beraber Cronos: The New Dawn aldınız sandım parası dün kesildi çünkü1 veya 2 ay önce one drive de 50 gb lik depolama alanı satın aldım ama ondan olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok almadım
oyun alan yok milletin çocuğu varsa diye kandırmaya çalışıyorlar çocuğunuz sizden habersiz kartınızdan çekmiştir diyorlar dolandırıcılık tekniği%99 ön sipariş oyun aldın parası şimdi çekildi sen Ödemiştim sanıyorsun![]()
O zaman devam eden abonelik vardır hocam ben tüm forumla beraber Cronos: The New Dawn aldınız sandım parası dün kesildi çünkü
banka kartınızı kapatıp itirazda bulunalım diyor ve microsoft storu nasıl arayacağım numarası 0850 390 2777 mi buysa eğer aradım ama bot pekte yardımcı olmadı ve desteğe bağlamadı sadece bir adres verdibankayı ara ve iade iste microsoft store bunu hep yapıyor. Kartınıda iptal ettir bilgilerin çalındı muhtemelen. Microsoft store u da ara durumu söyle iade ediyorlar zaten mecburlar dava edilmemek için. Oradaki yetkili çocuk varmı evinizde oyun satın alınmış diyip çocuğuna suç atmaya çalışıyor çocuğum yok diyip geç.şikayetvar sitesine bakarsan binlerce aynı şikayet var zaten
desteğin bana dediğine bakınbankayı ara ve iade iste microsoft store bunu hep yapıyor. Kartınıda iptal ettir bilgilerin çalındı muhtemelen. Microsoft store u da ara durumu söyle iade ediyorlar zaten mecburlar dava edilmemek için. Oradaki yetkili çocuk varmı evinizde oyun satın alınmış diyip çocuğuna suç atmaya çalışıyor çocuğum yok diyip geç.şikayetvar sitesine bakarsan binlerce aynı şikayet var zaten
Koca Microsoft buna mı ihtiyaç duysunoyun alan yok milletin çocuğu varsa diye kandırmaya çalışıyorlar çocuğunuz sizden habersiz kartınızdan çekmiştir diyorlar dolandırıcılık tekniği
1 ay önce one drive den 50 gb lik depolama aldım aboneliği iptal edemedim edilmiyodu çünkiKoca Microsoft buna mı ihtiyaç duysunben iptal etmeyi unuttuğum game pass ücretini bile geri aldım suporttan rica edip arkadaşın ki sistemsel hata gibi isterse iptal ederler muhtemelen
KEşke bende saçma sapan yorumlar yapıp gülücük emojileri koysam laylay lom. Gir şikayetvar sitesine microsoft store yaz oradakileri sırıtarak oku emoij koymakla olmuyor sen giderken ben dönmüştüm çoktan haberin olsunKoca Microsoft buna mı ihtiyaç duysunben iptal etmeyi unuttuğum game pass ücretini bile geri aldım suporttan rica edip arkadaşın ki sistemsel hata gibi isterse iptal ederler muhtemelen