Microsoft kartımdan para çekti

ohoo sen neyi bekliyorsun kartının bilgileri çalınmış kartını iptal ettir acil geri aide talebi oluştur banka zaten savcılığa başvuruyor kendisi banka sorumlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KEşke bende saçma sapan yorumlar yapıp gülücük emojileri koysam laylay lom. Gir şikayetvar sitesine microsoft store yaz oradakileri sırıtarak oku emoij koymakla olmuyor sen giderken ben dönmüştüm çoktan haberin olsun
Anlıyorum, iş bilmeyen herkes bir şeyden şikayet ediyor bende kullanıyorum 200 300 bin limitli kartlar kayıtlı neden benden çekmiyorlar? Microsoft bir sizi seviyor zaten :D hadi ilerde lay lay lom oyna dönüşde de çiçek toplarsın.

Anlıyorum, iş bilmeyen herkes bir şeyden şikayet ediyor bende kullanıyorum 200 300 bin limitli kartlar kayıtlı neden benden çekmiyorlar? Microsoft bir sizi seviyor zaten :D hadi ilerde lay lay lom oyna dönüşde de çiçek toplarsın.
Seviyen belli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seviyen belli

Geri