xmert96x
80+ Bronze
Dahası
Gerek yokHocam bir şey sorucam ben bir arkadaşa okul maili üstünden kayıt ettirdim ama okulun lisans ataması mı yapması gerekiyor?
Gerek yokHocam bir şey sorucam ben bir arkadaşa okul maili üstünden kayıt ettirdim ama okulun lisans ataması mı yapması gerekiyor?
Office indirme linkini göremedim fakat. Sadece internet üstünden kullanmaya izin veriyor.Gerek yok
o zaman alınmaz calıntı mı bellı degılKod degil hesap geliyor beyler bilginize bana wp den attilar
Haklisiniz ben alicaklar icin bi denedim belki ortak hesap vs olur veya baska bsy koskoca pc mi bunlara emanet edememo zaman alınmaz calıntı mı bellı degıl
o zaman alınmaz calıntı mı bellı degıl
Zaten hesap geliyor diğer satılan yerlerde de öyle. Kuruluşumun izinlerine izin vermeyin bir sıkıntı olmaz.Haklisiniz ben alicaklar icin bi denedim belki ortak hesap vs olur veya baska bsy koskoca pc mi bunlara emanet edemem
Ben kod geliyor saniyordumhesap
nasil yaniKuruluşumun izinlerine izin
Office indirdikten sonra Word, excel herhangi birine girin sonra oradan oturum açıcaksınız sonra bir ekran gelicek kuruluşumun hesabı yönetmesine verdiğim izin diye onun tickini kaldıracaksınız.Ben kod geliyor saniyordum
nasil yani