Neler Yeni

Migros Atıştırmalıklarda 2 al 1'i iade

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Murat
Konudaki bindirim diyen arkadaşlar ne yaşıyor?evet bu ekonomide her şey pahalı şu anki fiyatların olmaması gerek bu doğru ama konudaki indirimli alakalı bir bindirim söz konusu değil madem böyle bir şey var yazın bakalım örneklerle , konuya gelecek olursak kampanya "2 al 1'i Money hediye " demiş, aynı üründen iki defa alınca Moneykart veya money hesabı gibi bir şey var sanırım ürünün fiyatı kadar money puan veriyor ve yanlış anlamadıysam "Migros Sanal Market veya Migros Hemen’den kayıtlı Money veya Money Bonus kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir". Diye kampanya detaylarında var mesela bindirim diyen arkadaşlar bakın sık aldığım iki üründen örnek vereyim; Eti Crax Patlayan Lezzet Acı Baharatlı Çubuk fiyatı 15 TL bunu nereye gidersen git 15 TL'dir küsurat haricinde bunu 2 tane alırsan 2×15=30 bunu 1 ürünlük money puanına çevirince yani iade edince siz 2 ürüne 1 ödemiş oluyorsunuz ve size 1 ürünlük money puanı veriyor kampanya böyleyse ve yine Eti Popkek Çikolatalı kek bunun fiyatıda küsurat haricinde 10 TL her yerde sen bunu 2×10=20 bir ürün fiyatı değerinde money puanı indirimi yapılırsa 2 alıp 1 ödemiş olacaksın ama siz gidip bindirim var deyip üstüne üstlük bir örnek vermeden birşeye dayanmadan cevap veriyorsunuz

Keptın

80+ Silver
20 yıllık profesyonel market alışverişılırı olarak bindirim yok raat oln kıps..

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Onur Yücel
fiyatlar normal agalar her şeye bir kulp takmayın.
Ne olsun istiyorsunuz hayrına reyonları bedava mı dağıtsın adamlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Murat
2 çikolata aldım 40 tuttu bir tanesini iade aldılar elimden şimdi 40+tek çikolata duruyo anlamadım galiba kazık yedim
Sen 2 çikolata 40 ödedin ya bunun 1 ürünlük money puan geri iadesi yapıyor yani sen 2 ürün+ 1 ürünlük money puanı iadesine 40 TL ödemiş oluyorsun . Ne kadar anlatabildim bilmiyorum anlayanlar anlamıştır beni

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Arda doğan
Sen 2 çikolata 40 ödedin ya bunun 1 ürünlük money puan geri iadesi yapıyor yani sen 2 ürün+ 1 ürünlük money puanı iadesine 40 TL ödemiş oluyorsun . Ne kadar anlatabildim bilmiyorum anlayanlar anlamıştır beni
Espiri yaptım.ne.olduğunu biliyorum zaten

Top Bottom