halilbz
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
ben de 14 lira oluyor sen de nasıl oldu.sanal markette de 400-200.. 20 tane aldım. tanesi 10 TL'ye geldi güzel fırsat
ben de 14 lira oluyor sen de nasıl oldu.sanal markette de 400-200.. 20 tane aldım. tanesi 10 TL'ye geldi güzel fırsat
40 tl ve 55 tl kornetler. ben 40tl olandan 20 tane aldımben de 14 lira oluyor sen de nasıl oldu.
Konuyu açarken vaktim pek yoktu hızlıca açtım. Başlığa ekledim dondurma olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende hala gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sepetinizde getirme ücreti hariç 300tl lik seçili dondurmalar olması gerek.
Uygulama sayfasından dondurma kampanyası görseline tıklayınca geçerli ürünleri görebiliyorsunuz.
Ben 10 cornet + 1000ml kaymaklı dondurma aldım. Yaklaşık 280-300 civarı bişe ödedim sanırım hepsine.
2 al 1 öde yok kardesim onu diyorum
Burada gözükse bile sepette onay vermeye çalışınca ''Sepetinizdeki ürünlerin stoğu tükendi veya değişti'' gibi bir uyarı geliyor. O yüzden burada gözükmesine güvenmeyin.Alıntıyı görüntüle
Cornetto'ların neredeyse hepsinde var.
Belki bölgesel olabilir.
Disc olanlar 2 tanesi 55₺
Normal cornetler 2 tanesi 40₺ oluyor.
Ayrıca sepette indirim tutarınıda düşüyor.
O çeşit kornet size teslimat yapacak mağazada yok demektir. Diğer çeşitleri deneyin. Ben antep fıstıklı alacaktım yoktu, çikolatalı ve çilekli aldımBurada gözükse bile sepette onay vermeye çalışınca ''Sepetinizdeki ürünlerin stoğu tükendi veya değişti'' gibi bir uyarı geliyor. O yüzden burada gözükmesine güvenmeyin.
Getirme ücretiyle birlikte o fiyata gelmiştir.çok teşekkürler fakat bende 19 tane cornetto 275'e alabildim tanesi 14.45 filan oluyor