JackRyan
80+ Silver
Reis kodu kullanamadıysan sana zahmet mesaj olarak ilet bi döner yiyelim hatrınaSanarsın dağda yaşıyoruz
Reis kodu kullanamadıysan sana zahmet mesaj olarak ilet bi döner yiyelim hatrınaSanarsın dağda yaşıyoruz
silindi lan kuponu yazdım sonra bi deneyeyim dedim mesajı sildim ne ara aldınız kuponuReis kodu kullanamadıysan sana zahmet mesaj olarak ilet bi döner yiyelim hatrına
evet devam ediyor ama her ay 1 kupon alabiliyorsunYarın da devam edecek mi kampanyan?
Kampanya süresi aralığa kadar gösteriyor süresi o zaman kadar mı yoksa gün içinde mi kullanmak lazımevet devam ediyor ama her ay 1 kupon alabiliyorsun
00.00 da kodlar yenileniyor alabilirsin, cumartesiye kadar almış olun kodu cumartesi yeni aya geçildiği için bir kod daha alırsınız.Yarın da devam edecek mi kampanyan?
baydöner kodu alabilirim hocambaydöner , köfteci ramiz ve little caesars kodu var kullanmak isteyen varsa verebilirim
kuponu niye siliyon haci göndereydinsilindi lan kuponu yazdım sonra bi deneyeyim dedim mesajı sildim ne ara aldınız kuponu
birisi alıp kullanmış zatenkuponu niye siliyon haci göndereydin
nere attın konuda yokbirisi alıp kullanmış zaten