🔥İndirim Migros'ta alkolde indirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Teşekkürler a

Beyler şu an migros'tayim, elimdekini alicam merak ettiğim bi içkiydi. Bunun gibi değişik bi tane daha bi şey almak istiyorum acil taktik pls :D meyveli, çikolatalı filan şeyleri severim öyle bi şey varsa xD
1000012946.jpg

baileys ve sheridans fiyatları duty free fiyatından iyi. Keza biralarda indirimde epey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapıştır hocam duty free den almıştım. Seçim gecesi açtım halen duruyor. Midemi biraz kötü yapıyor viski ama güzel içimli viskilerden alacaklara tavsiye.
IMG_7670.jpeg

Mezuniyetten sonra hic icmedim vakti geldi yapistiricaz

Beyler şu an migros'tayim, elimdekini alicam merak ettiğim bi içkiydi. Bunun gibi değişik bi tane daha bi şey almak istiyorum acil taktik pls :D meyveli, çikolatalı filan şeyleri severim öyle bi şey varsa xD
Alıntıyı görüntüle
Bols triple sec likör var 70cl 416tl portakal likörü

Abi bu alkol bambaşka bi sektör ya. Tüm reyon önümde ama şurada yazdığınız 2-3 içkiyi bulamıyorum. Giysi olsa uzaktan görürsün heh bu dersin, yok abi kayboldum bulamiyom bi şey
Beyaz Curacao likörüymüş hocam alıcaksan düzelteyim

Uygunsuz davranış
sakin ol klavye delikanlısı müdahale değil bu bilgilendirme
klavye delikanlısı mı senin giib lavugun biri gecen sene uskudarda ramazanda cocugun yedıgı ekmege laf etmıstı meydanda dövmüştüm seneye ramazanda gel yine senide döveyim milletin giyimine yediğine Allahla olan ilişkisine karışmamayı zorla öğreneceksiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,598
Üyeler
184,336
Son üye
Teknolocia
Geri