Mikrofon seçmemde yardım eder misiniz ?

Reaksiyon skoru
1
Selamlar.Seslendirme yapmak için mikrofon arıyorum.Elimde midexv5 var ve berbat.Obs, Nvidia her türlü programı denedim.Ses temiz olmuyor.5 k bütcem var.Aşağıda ki ürünler nasıldır veya başka önerileriniz varsa yardım eder misiniz.Fifine A6T hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Selamlar.Seslendirme yapmak için mikrofon arıyorum.Elimde midexv5 var ve berbat.Obs, Nvidia her türlü programı denedim.Ses temiz olmuyor.5 k bütcem var.Aşağıda ki ürünler nasıldır veya başka önerileriniz varsa yardım eder misiniz.Fifine A6T hoşuma gitti.

Kesinlikle quadcast 2 ses kalitesi çok oynamaz ama malzeme kalitesinde o fiyatlarda rakibi yok.

Ses üzerine çalışıyorum, maono PD200x Kullanıyorum Uygun fiyata tertemiz ses veriyor bütçeniz iyi PD400X alabilirsiniz type c ile bile cok iyi ses veriyor ses kartınız varsa xlr ile ses alıp çok daha iyi ses elde edersiniz ses kartı olarakta fp olarak behringer markasını tercih edebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada şimdi baktım fiyatı gereksiz yükselmiş, buraya stok geldiği zaman 4k Civarına alabilirsiniz

Maono PM320 mikrofon + Mackie Onyx Artist 1.2 ses kartı önerebilirim (ses kartının sürücülerini indirmeyi unutmamak lazım). Bütçe biraz artabiliyorsa Godox XMic10L de bakılabilir.
Eğer Quadcast gibi çoklu kutup deseni içeren USB bir mikrofon düşünürsen de JBL Quantum Stream Studio daha iyi bir tercih olur.
Seslendirme için kullanılacağından kondenser önerdim. Eğer sesli bir ortamda kayıt yapılacaksa veya odanın akustiği kötüyse Arda'nın da dediği gibi PD400X stokları beklenebilir.
Boom arm olarak da Coverzone ya da Arcury tercih edebilirsin.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim cevaplarınız için.Birkere alıp uzun süre kullanmak istiyorum.Birazda nokta atışı olsun istiyorum.Söylediklerinize bakacağım özellikle PD400X e.Quadcast 2 den iyi diyorsunuz yani.İnceleme videolarını izleyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,948
Üyeler
183,494
Son üye
jenuwine82
Geri