SkywalkerX
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Selamlar.Seslendirme yapmak için mikrofon arıyorum.Elimde midexv5 var ve berbat.Obs, Nvidia her türlü programı denedim.Ses temiz olmuyor.5 k bütcem var.Aşağıda ki ürünler nasıldır veya başka önerileriniz varsa yardım eder misiniz.Fifine A6T hoşuma gitti.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.idefix.com
HyperX Solocast Gaming Mikrofon Hmıs1x-xx-bk/g - Fiyatı, Yorumları
HyperX Solocast Gaming Mikrofon Hmıs1x-xx-bk/g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Fifine Ampligame A6t Twitch, Youtuber, Gamer, Tiktok, Yayıncı Usb Mikrofon Seti - Fiyatı, Yorumları
Fifine Ampligame A6t Twitch, Youtuber, Gamer, Tiktok, Yayıncı Usb Mikrofon Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
HyperX Quadcast 2 Oyun Mikrofonu - Siyah - Fiyatı, Yorumları
HyperX Quadcast 2 Oyun Mikrofonu - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Fifine K658 Usb Mikrofon Rgb Yayıncı Bilgisayar Mikrofonu. - Fiyatı, Yorumları
Fifine K658 Usb Mikrofon Rgb Yayıncı Bilgisayar Mikrofonu. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Fifine Ampligame A8 Usb Twitch Youtuber Yayıncı Oyuncu Bilgisayar Rgb Mikrofonu - idefix
Fifine Ampligame A8 Usb Twitch Youtuber Yayıncı Oyuncu Bilgisayar Rgb Mikrofonu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Yayıncı Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Son düzenleme: