Zorbey1998
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
- Bütçe
- 300
arkadaşlar 7.1 arıyorum bütçe 300 tl f/p olursa iyi olur örgü kablo tercihimdir.
rampagelere güvenim 0 kendi yazılımı yok ve travmalarım var desem yeridirRampage Comfort
Rampage comfort öneririm gayet iyi bir kulaklıkarkadaşlar 7.1 arıyorum bütçe 300 TL f/p olursa iyi olur örgü kablo tercihimdir.
Bu bütçeye en iyisi diyebilirim tercih sizin.rampagelere güvenim 0 kendi yazılımı yok ve travmalarım var desem yeridir![]()
Rampage bu aralar çok gelişti ama yazılım konusunda haklısınız.rampagelere güvenim 0 kendi yazılımı yok ve travmalarım var desem yeridir![]()
dostum snrx 5 aldım en son ondan sonra tövbe ettim kullanmamRampage bu aralar çok gelişti ama yazılım konusunda haklısınız.
Çoğu bu fiyat bandındaki kulaklıkların yazılımı başka bir şirket üretiyor.rampagelere güvenim 0 kendi yazılımı yok ve travmalarım var desem yeridir![]()
gamepower medusa kullanıyorum şuanda aslında iyi ama mici bozuldu kablo dolanmasından o yüzden sıkıntı James Donkey falan da olabilir bilmiyorum çok kulaklık konusunda bilgili değilimÇoğu bu fiyat bandındaki kulaklıkların yazılımı başka bir şirket üretiyor.
Comfort alın geçin bence hocamgamepower medusa kullanıyorum şuanda aslında iyi ama mici bozuldu kablo dolanmasından o yüzden sıkıntı James Donkey falan da olabilir bilmiyorum çok kulaklık konusunda bilgili değilim
Rampage in bu ürünü gayet kaliteli bir ürünComfort alın geçin bence hocam
Hocam JD kaliteli değil, Rampage neden almak istemiyorsunuz?gamepower medusa kullanıyorum şuanda aslında iyi ama mici bozuldu kablo dolanmasından o yüzden sıkıntı James Donkey falan da olabilir bilmiyorum çok kulaklık konusunda bilgili değilim
JD neden kaliteli değil anlamadımHocam JD kaliteli değil, Rampage neden almak istemiyorsunuz?
Comfort alanların çoğu memnun.
JD neden kaliteli değil anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir arkadaşımda bu var ve gayet memnun?![]()
James Donkey 720 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey 720 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! James Donkey 720 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çünkü o fiyata daha kaliteli kulaklıklar var diğer markalarda.JD neden kaliteli değil anlamadım