Yani evet geçmiş. Aşağıdaki yazanı üretim tarihi sandımda parti no'ymuşNerede yazıyor üretim?
Evet, ürünün tarihi geçmiş; büyük ihtimalle indirimli ürünlerden biridir. Tarihi yaklaşan ürünleri bazen yarı fiyatına satıyorlar. Sana tavsiyem, sağlık açısından risk almaman olur, eğer fişi varsa iade etmeyi düşünebilirsin. Ancak açıkçası ben şahsen yerdim.Bugün A101 den bu Milka çikolatayı aldım. Üzeri de bu tarih var. Bu üretim tarihi mi yoksa son tüketimi geçmiş ürün mü aldım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Valla 75 ten 30a düşmüştü 2 tane aldım 1 ini yedim karnım ağrımaya başladı fişi götürsem diğerini kabul ederler mi?Evet, ürünün tarihi geçmiş; büyük ihtimalle indirimli ürünlerden biridir. Tarihi yaklaşan ürünleri bazen yarı fiyatına satıyorlar. Sana tavsiyem, sağlık açısından risk almaman olur, fakat eğer fişi varsa iade etmeyi düşünebilirsin. Ancak açıkçası ben şahsen yerdim.
Nerede yazıyor üretim?
ne zaman aldin?Valla 75 ten 30a düşmüştü 2 tane aldım 1 ini yedim karnım ağrımaya başladı fişi götürsem diğerini kabul ederler mi?
BugünAlıntıyı görüntüle
normalde boye olmasi gerekiyor diye biliyorum, seninkine uretim basmamislar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne zaman aldin?
Ederler hiç bir problem olmaz.Valla 75 ten 30a düşmüştü 2 tane aldım 1 ini yedim karnım ağrımaya başladı fişi götürsem diğerini kabul ederler mi?
bugun aldiysan almak zorundalar, hatta digerinin paketini de gotur onu da iade alirlar yemen bir seyi degistirmez, tarihi gecmis urun satmislarBugün
birazdan iade etmeye gidecem orda rafı, yapılan indirimi ve tarihi geçmiş olduğunun fotoğrafını çekip gıda dedektifine atacam.Bunu git yüzüne fırlat
Şaka değil ve tüketici hakem heyetine başvur