Millenicom 35mbps internet

Reaksiyon skoru
69
Ben millenicom un 35mbps li internetini alacağım 6 uploadlı kullanan varsa sorularım
1) İnterneti aldıktan sonra sıkıntı yaşadınız mı
2) Modem ücreti var mı varsa ne kadar

Ben millenicom un 35mbps li internetini alacağım 6 uploadlı kullanan varsa sorularım
@LordHasan 'ın yaptığı bir rehber var Millenicom bağlanırken yaşadıklarım diye.
Oraya bakabilirsiniz.
Modem normalde verilmiyor isterseniz veriyorlar.

@LordHasan 'ın yaptığı bir rehber var Millenicom bağlanırken yaşadıklarım diye.
Oraya bakabilirsiniz.
Modem normalde verilmiyor isterseniz veriyorlar.
Teşekkür ederim. :)
Linki bırakıyorum sorun olursa yardımcı olurum

Teşekkür ederim. :)

Linki bırakıyorum sorun olursa yardımcı olurum
evde şuan superonline var onu ailem kullanıcak ben milleni com u modem fiyatı da var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evde şuan superonline var onu ailem kullanıcak ben milleni com u modem fiyatı da var mı
normal fiyatı 85 tl modem de eklenirse her ay kaç tl olur

normal fiyatı 85 TL modem de eklenirse her ay kaç TL olur
Kendileri modem satıyor ama biz almadık ve sana da pek tavsiye etmem internet üzerinde daha kalitelileri var.Ama millenicomdan faturaya ek alırsan
VadeFiyat
24 AyAylık 11 TL
12 AyAylık 22 TL
PeşinPeşin 242 TL
Rayiç Bedel300 TL
bu şekilde oluyor

Kendileri modem satıyor ama biz almadık ve sana da pek tavsiye etmem internet üzerinde daha kalitelileri var.Ama millenicomdan faturaya ek alırsan
VadeFiyat
24 AyAylık 11 TL
12 AyAylık 22 TL
PeşinPeşin 242 TL
Rayiç Bedel300 TL
bu şekilde oluyor
ne önerirsin

VadeFiyat
24 AyAylık 11 TL
12 AyAylık 22 TL
PeşinPeşin 242 TL
Rayiç Bedel300 TL
bu şekilde oluyor
taahadütsüz alacağım ben

85 tl + 11 tl de modem ucreti(24 ay icin 11 12 ay icin 22 tl ama taahut degil merak etme mesela begenmedn cıktın internetten son ay modemin kalan parasını oduyorsun taahut olayı yok)
onların modemini onermiyorlar
sıkıntı yasayanı pek görmedim bende gececektm ama gec baglarlar online egitim var diye gecmedm

85 TL + 11 TL de modem ucreti(24 ay icin 11 12 ay icin 22 TL ama taahut degil merak etme mesela begenmedn cıktın internetten son ay modemin kalan parasını oduyorsun taahut olayı yok)
onların modemini onermiyorlar
sıkıntı yasayanı pek görmedim bende gececektm ama gec baglarlar online egitim var diye gecmedm
Şu anda hazır kurulu internetin varsa o internetin iptal olduğu anda millenicom aktif oluyor hiç internetsiz kalmıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,279
Üyeler
186,728
Son üye
futbol
Geri