Millenicom 35mbps internet

@alpolojix daha iyi biliyor modemi.
Keentic modemlerden memnun kalanlar çok var
biz de taahhütsüz aldık taahhütsüz olması daha iyidir
eğer ki 5GHz olsun ve gayet iyi çalışsın parasını da veririm derse Keenetic Extra DSL.
Eğer ki 5GHz Benim için şart değil yani kablosuz performansı benim için önemli değil derse de Omni DSL.
Bu arada trendyoldaki Omni DSL'in fotoğrafını trendyol bizzat yanlış koymuş omni dsl aslında çift antenli bir model.

Şu anda hazır kurulu internetin varsa o internetin iptal olduğu anda millenicom aktif oluyor hiç internetsiz kalmıyorsun
o biraz cahillige geldi reis yav bir de aradıgım sordugum kisinin yanlıs bilgilendirmesi
adama cayma cıkar mı cıkarsa ne cıkar diyorum bayagı cıkar diyor(eski internetin cayması normalde 5 tlymis cayma 1 2 gun kaldıgı icin)
kurulu var dedigim halde 2 hafta surer dedi bana

Y
o biraz cahillige geldi reis yav bir de aradıgım sordugum kisinin yanlıs bilgilendirmesi
adama cayma cıkar mı cıkarsa ne cıkar diyorum bayagı cıkar diyor(eski internetin cayması normalde 5 tlymis cayma 1 2 gun kaldıgı icin)
kurulu var dedigim halde 2 hafta surer dedi bana
Yanlış bilgilendirme olmuş bizde tt vardı iptal olduğu anda millenicom kullanıcı adı ve şifresi geldi direkt ona geçtik

Y

Yanlış bilgilendirme olmuş bizde tt vardı iptal olduğu anda millenicom kullanıcı adı ve şifresi geldi direkt ona geçtik
normalde benmde dusuncem oyleydi superonline iptal olunca gecer ya da 1 gun bekleriz diye dusundum
ki türk telekom geldi bagladı kullanmaya basladık superonline in bitmesine 3 gun varken onun modemi kapattım direk
millenicomdakinin bilgilendirmesi yuzunden 2 sene baglandık :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,562
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri